Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi strijelac
Povratak na članak

Ronaldo je pravi majstor: Dvaput zabio i sjajnom gestom oduševio svijet

U sudačkoj nadoknadi, kad je pitanje pobjednika već bilo riješeno, jedan dječak dotrčao je do Ronalda, a Portugalac ga je zagrlio.

Komentari 3

KT
KTM
13:11 10.06.2017.

Možemo ga mi mrziti,ali ima srce.Živio stari i budi najbolji.

VL
MB
miro.biro
15:48 10.06.2017.

Iza Cristiana su hrvač, tenisačica, klizačica, dok je među top 20 jedini drugi nogometaš Neymar Cristiano Ronaldo najveći je humanitarac u svijetu sporta! Tvrdi to stranica 'Athletes Gone Good', koja proučava donacije i volonterski rad za pomoć ugroženima, bolesnima ii siromašnima diljem svijeta. Prema njihovim podacima, Ronaldo je ove godine donirao 74.000 eura 10-godišnjem dječaku koji mora na operaciju mozga, te 150.000 eura centru za liječenje tumora u Portugalu. Također, Realova je zvijezda glasnogovornik kampanja za pomoć gladnoj djeci i sličnih. Na toj je listi iza njega američki hrvač (kečer) John Cena, pa tenisačica Serena Williams i klizačica Yuna Kim. Među prvih 20 samo je još jedan nogometaš, i to Neymar, koji je došao na peto mjesto zbog svoje borbe protiv ebole i nastojanja da određeni dijelovi Brazila dobiju pitku vodu. Prošle je godine Neymar osnovao i svoju fondaciju u São Paulu koja omogućuje hendikepiranoj i socijalno ugroženoj djeci obrazovanje i uključenje u sportske aktivnosti.

VL
SE
serđo12
14:15 10.06.2017.

Bravo,bravo,zbog ovakvih se isplati kupit novu TV,a jos je bolje kada je LUKA blizu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.