Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj s diktatorom

Rodman pomaže Kim Jong-Unu: Trenirat ću košarkaše S. Koreje

Dennis Rodman (1)
Reuters/Pixsell
15.12.2013.
u 10:39

Najavio je kako će se i u siječnju vratiti u S. Koreju na Kimov rođendan kada bi trebala biti organizirana i egzibicijska utakmica

Legendarni košarkaš Dennis Rodman u dobrim je odnosima sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-Unom, a obećao mu je pomoći u dizanju sjevernokorejske košarke. Zbog toga će sljedeći tjedna punovno putovati u Sjevernu Koreju.

- Mnogi misle da se šalim, ali zbilja ću trenirati košarkaše Sjeverne Koreje. Idem tamo sljedeći tjedan i pomoći ću u promociji košarke - rekao je Rodman i uputio pomirljive tonove:

- Čak ću tamo dovesti i neke američke košarkaše, hoću sigurno. Bit ću jedna od najpopularnijih osoba na svijetu kad pokažem da Amerikanci mogu u Sjevernu Koreju. Nadam se da ću pomoći u stvaranju boljih odnosa između dviju država - rekao je Rodman.

Najavio je kako će se i u siječnju vratiti u S. Koreju na Kimov rođendan kada bi trebala biti organizirana i egzibicijska utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije