Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilci u šoku!

Bivša zvijezda Reala i Milana osuđena na 9 godina zatvora zbog silovanja!

Robinho
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
23.11.2017.
u 18:58

Brazilski nogometaš je zajedno s još petoricom prijatelja silovao Albanku u jednom milanskom noćnom klubu

Robinho (33), nekadašnji igrač madridskog Reala, Manchester Cityja i Milana, optužen je za grupno silovanje te je osuđen na devet godina zatvora.

Sve se dogodilo još 2013. godine dok je Robinho igrao za Milan, a osim njega na zatvorske kazne osuđena su još petorica muškaraca.

Robinho i njegovi prijatelji su osuđeni jer su u jednom milanskom noćnom klubu silovali 22-godišnju djevojku. Presuda je nepravomoćna i Robinho, koji se trenutačno nalazi u domovini, ima pravo žalbe.

Ovo nije prvi put da brazilski napadač ima problema sa zakonom. U vrijeme dok je igrao u Manchester Cityju završio je na policijskom ispitivanju nakon što ga je 19-godišnja studentica prijavila za spolno uznemiravanje.

Robinho trenutačno igra za Atletico Mineiro, a nosio je dres Milana, Manchester Cityja, Santosa, madridskog Reala i kineskog Guangzhou Evergrandea.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar imotska115
imotska115
19:34 23.11.2017.

Kod nas dobijes 8 godina za ubojstvo, a ovdje 8 za silovanje. Tu se vidi kakva smo mi država, naspram drugih u Europi

SE
serđo12
19:22 23.11.2017.

kod nas bi mislim prošao malo blaže!

Avatar Linux
Linux
19:19 23.11.2017.

o jesit ga za jaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije