Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacionalno

Robin van Roosmalen potpisao za FFC, nizozemska zvijezda debitira u MMA-u!

Robin van Roosmalen
Foto: PR FOTO
1/2
05.01.2016.
u 14:20

Jedna od najboljih borilačkih promocija se ozbiljno sprema za novu sezonu koja bi, prema svemu sudeći, trebala biti spektakularna. Najnovije ime u rosteru FFC-a je ono Robina van Roosmalena, Gloryjevog prvaka u lakoj kategoriji i ponajboljeg kick boksača današnjice.

Predsjednik FFC-a Orsat Zovko već je najavio kako u nadolazećoj sezoni namjerava kombinirati priredbe u Europi i SAD-u. Tragom tih informacija, uglednoj borilačkoj promociji su bila potrebna pojačanja kako bi na najbolji mogući način mogla konkurirati najjačim svjetskim organizacijama.

Samo dva dana nakon Nove godine, Zovko je otputovao u Amsterdam kako bi potpisao ugovor s Hesdyjem Gergesom, iskusnim nizozemskim kick boksačem egipatskog porijekla koji je već nastupao za FFC i to na priredbi koja se održala 2013. godine u Poreču.

Potpis Gergesa bio je samo uvod u senzaciju koja je uslijedila, a to je dolazak već spomenutog Robina van Roosemalena, nizozemske zvijezde i borca kojeg se smatra najboljim svjetskim kick boksačem u kategoriji do 70 kilograma. On će, prema najavama, svoj debi za FFC odraditi po MMA pravilima.

Borac koji se već neko vrijeme sprema za MMA debi, ispred sebe je imao brojne ponude najjačih svjetskih organizacija, a njegova odluka na kraju je pala na FFC. Razlog, kako saznajemo, leži u činjenici da je impresioniran svime što je ova promocija postigla u posljednje tri godine, ali i ozbiljnim planovima koji tek slijede.

Detalji ugovora još uvijek nam nisu poznati, a predsjednik FFC-a o svemu će se očitovati po dolasku u Zagreb. Također, još je uvijek nepoznat datum, kao i mjesto na kojem će Nizozemac debitirati.

Sjajna vijest zasigurno će razveseliti sve obožavatelje ove borilačke organizacije, koji će nakon Paula Daleyja, Alessia Sakare, Igora Pokrajca, Mladena Brestovca, Ricca Rodrigueza, Diona Staringa i mnogih drugih, uživati u predstavama još jednog velikog imena iz svijeta borilačkih vještina.

Očito je kako Orsat Zovko i FFC misle ozbiljno, a tek nam preostaje za vidjeti koja nam još iznenađenja spremaju. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije