Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPORT

Robert Prosinečki i Janko Janković otvorili prvi padel centar u Hrvatskoj

Padel
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/22
27.02.2016.
u 00:30

Iza ovog projekta stoje Janko Janković i Robert Prosinečki koji su se u padel zaljubili u Španjolskoj. Riječ je o pojednostavljenoj verziji tenisa iznimno popularnoj u Španjolskoj gdje ga igra pet milijuna igrača.

Probrano društvo se okupilo na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 10 na otvorenju prvog padel centra u Hrvatskoj.

Među brojnim uzvanicima pojavili su se Ćiro Blažević, Zvonimir Boban, Dario Šimić, Ivano Balić, Mario Možnik, Jerko Leko... i brojni drugi gosti javnog života Hrvatske. Uz atraktivnu prezentaciju ovog sporta program je vodio Saša Sušec.

Iza ovog projekta stoje Janko Janković i Robert Prosinečki koji su se u padel zaljubili u Španjolskoj. Riječ je o pojednostavljenoj verziji tenisa iznimno popularnoj u Španjolskoj gdje ga igra pet milijuna igrača.

Svi zainteresirani građani već danas u velikom centru sa osam terena mogu isprobati ovu igru.

>> Zarazit će Zagrepčane padelom, koji je već 'zapalio' cijeli svijet

Komentara 11

IV
ivanhoe1980
13:16 27.02.2016.

Robi, Zvone! Vratite se u hrvatski nogomet i izvucite nas,obične navijače, iz lopovskih,mafijaških kandži vel`kih `Rvatina,ulizica i ljudi koji imaju više zajedničkoga sa podzemljem nego sa nogometom.Moram to reći, ovakva slika našeg nogometa je,nažalost, i vaša slika.Vi,nogometne legende, ste oni koji to JEDINI mogu promjeniti.Nikakvi Karamarki,Milanovići ili netko treći. Ovo što sada imamo je,nadam se,ružan san iz kojeg ćemo se uskoro probuditi.

AN
Andreeejjj
21:40 15.10.2016.

Kako ste samo ZLOČESTI!? ROBERT PROSINEČKI se uvjek deklarirao kao HRVAT, gdje god bio!!! Smeta vam sve i davno su ga iz Dinama otjerali u Zvezdu, sa kojom je usvojio EU i svjetsko klubsko prvenstvo, bio je 3 sa HRV na svj.prv. 1998 u Francuskoj, igrao je u REALU i BARCELONI a sada je daleko najbolji HRV trener a vi ga još uvjek pljujete!? ŽUTI JE KRALJ i LEGENDA, braWoooo ROBI, samo nastavi tako uspješno...bio i ostao si NO1!!! SRAMOTA za sve kritičare, SRAMITE SE RETARDI!!!!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:04 27.02.2016.

Velikani koji služe našoj domovini, sve su uzeli ništa vratili. Slavite njih i bivšu vladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije