Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima novi posao

Prosinečki: Ne želim govoriti o Bursi, imam ugovor s Azerbajdžanom

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
10.06.2017.
u 22:15

Sljedećeg tjedna objavit ćemo ime novog trenera. Dogovorili smo se s Prosinečkim i očekujemo da uskoro preuzme momčad - rekao predsjednik Bursaspora Ali Ay

Robert Prosinečki možda je posljednji put vodio reprezentaciju Azerbajdžana u porazu protiv Sjeverne Irske (0:1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Turski mediji pišu kako će hrvatski trener preuzeti Bursaspor.

Prosinečki bi tako nakon tri godine napustio izborničko mjesto azerbajdžanske reprezentacije i ponovno se vratio u Tursku gdje je od listopada 2012. do prosinca 2013. bio trener Kayserispora. 

- Sljedećeg tjedna objavit ćemo ime novog trenera. Dogovorili smo se s Prosinečkim i očekujemo da uskoro preuzme momčad - izjavio je predsjednik Bursaspora Ali Ay.

Prosinečki nije bio raspoložen nakon poraza od Sjeverne Irske, te nije želio mnogo pričati o povratku u Tursku.

- Ne želim govoriti o Bursi. Ako želite da odem, otići ću. Ne želim ništa više reći na tu temu. Još uvijek imam ugovor s Azerbajdžanom - rekao je Robert Prosinečki.

U kvalifikacijama za SP Azerbajdžan je na četvrtom mjestu sa sedam bodova iza Njemačke, Sjeverne Irske i Češke.

Komentara 2

VL
vladek
10:41 11.06.2017.

Robi,vrati se ti ljepo u Zagreb,u Dinamo

Avatar zagorac2
zagorac2
08:27 11.06.2017.

ovog ne mogu ni na slici gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije