Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Robert Kubica rezerva u Alfa Romeu

Robert Kubica
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
01.01.2020.
u 14:16

Kubica je svoju karijeru vozača u formuli 1 počeo 2006. godine upravo u momčadi kojoj je pridružio za 2020. još dok se ona zvala BMW Sauber.

Poljski vozač formule 1 Robert Kubica (35) u 2020. godini bit će rezerva u momčadi Alfa Romeo nakon što je ko-sponzor ove švicarske momčadi postala poljska naftna tvrtka ORLEN, objavljeno je u srijedu.

Kubica je svoju karijeru vozača u formuli 1 počeo 2006. godine upravo u momčadi kojoj je pridružio za 2020. još dok se ona zvala BMW Sauber.

Robert Kubica
1/5

- Započinjem novo poglavlje u svojoj karijeri pridruživanjem momčadi Alfa Romeo Racing ORLEN. Ovo je momčad koja ima posebno mjesto u mom srcu i lijepo je vidjeti poznata lica kojih se sjećam još iz Hinwila - objavio je Kubica.

Nakon gotovo fatalne nesreće koju je imao 2011. godine Kubica se prošle godine vratio u formulu 1 kao vozač Williamsa, ali je u čitavoj sezoni osvojio samo jedan bod.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
15:20 01.01.2020.

Toliko je bio uspjesan,da je izgledalo da ce brzo postati svijetski prvak u F1.Onda teski karambol.Bio je u zivotnoj opasnosti,mislim da je doslo do amputacije noge ili nogu.

KA
kažemja
20:10 01.01.2020.

On je svoje odvozio u F1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije