Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAPANAC U MAKSIMIRU

Dinamo doveo igrača za kojega nikad niste čuli

Foto: Twitter
23.08.2017.
u 19:03

Zanimljivo i da se o mladom igraču ne može pronaći ni jedan zapis na YouTubeu

Japanac Rintaro Tashima (20) novi je igrač Dinama. Mladi veznjak prošle je godine bio u nizozemskom drugoligašu, a danas prvoligašu VVV Venlou gdje je ubilježio tri nastupa, a s modrima je potpisao ugovor na godinu dana.

Tashima je igrao na koledžima u Japanu, a nastupao je i za francuske amatere Athletic Club de Boulogne-Billancourt. Njegova se vrijednost procjenjuje na 50 tisuća eura. Nakon potpisa je poslan u Dinamovu drugu momčad kod trenera Igora Jovičevića.

Zanimljivo i da se o mladom igraču ne može pronaći ni jedan zapis na YouTubeu.

Komentara 6

Avatar nikadanelazem
nikadanelazem
19:45 23.08.2017.

Nema video na you tubeu velika stvar. Niste ni mogli naci video o primjerice Majeru(uzeo zato sto je slicno godiste) do prije 10-11mjeseci.

MI
mislav22
20:24 23.08.2017.

pa sta onda,nema niti o meni zapis na you tubeu pa to neznaci da nisam dobar. Nije You tube mjerilo kvalitete nego treninzi i teren. Ako nevalja brzo ce odletjeti,nebojte se.

KR
kruti190
22:16 23.08.2017.

lepa frizurica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije