Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje u bolnici

Dinamo otputovao u Albaniju, ali bez Zdravka Mamića

Dinamo otputovao u Albaniju na utakmicu protiv Skenderbeua
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/13
23.08.2017.
u 10:09

– Ništa me ne može slomiti, idem u Albaniju – rekao je Zdravko bratu Zoranu nakon jučerašnjeg napada, ali on je i dalje u bolnici Sveti Duh

Nogometaši Dinama jutros su iz zagrebačke zračne luke otputovali u Albaniju na uzvratnu utakmicu 4. pretkola Europske lige protiv Skenderbeua. Raspoloženje je bilo dobro, svi vjeruju u prolaz, a među putnicima nije bilo Zdravka Mamića.

– Ništa me ne može slomiti, idem u Albaniju – rekao je Zdravko bratu Zoranu nakon jučerašnjeg napada, ali on je i dalje u bolnici Sveti Duh, liječnici su mu savjetovali i preporučili mirovanje.

Što se modrih tiče, oni baš i nemaju najbolji rezultat, u prvom su susretu tek u sudačkoj nadoknadi golom Henriqueza izvukli remi (1:1) pa će u Albaniji morati pokazati novo lice.

– Analizirali smo dvije posljednje utakmice i radili smo na tome, bilo je dosta pogrešaka i loš karakterni segment u prvom dijelu utakmice. Želimo igrati u Europi i tako ćemo se postaviti. Nemamo apsolutno pravo ni matematike da razmišljamo na drukčiji način. Kalkulirati sigurno nećemo – rekao je Mario Cvitanović pa dodao:

– Pokazali smo karakter u zadnjoj utakmici protiv Belupa, Nikakav negativan ili suzdržan stav ne bi bio dobar, želim pozitivan stav, energiju i stvari koje smo trenirali. Svi su spremni i zdravi.

Utakmica Skenderbeu – Dinamo na rasporedu je u četvrtak u 20 sati.

Komentara 13

SX
sudbina x
10:45 23.08.2017.

binki: Maminjova prčija je za tebe i tvoj seljački klub nedostižna veličina...Kroz koju godinu gubit ćete i od Rudeša...

ZL
zlako
11:19 23.08.2017.

Dinamo Svetinja.Komunjre luduju i pucaju pištoljem,pokušavaju na sve načine uništiti simbol Hrvatske.

Avatar 123456
123456
11:18 23.08.2017.

Kako god, kronologija Mamićevih ispada počela je 1992., kad je, prijeteći batinama, otjerao Josipa Šoića, predsjednika tadašnjeg HAŠK Građanskog, koji se spasio bijegom preko ograde Maksimira. Dvije godine poslije, tvrde navijači, napao je u Auxerreu delegata utakmice, pa je Dinamoo izbačen iz Europe. Zdravko se, tvrde u ZZD-u, tad koristio imenom Majan Dabić. Nije prošla ni godina dana, a Zdravko je opet bio u “elementu”. U središtu Zagreba, na križanju Tesline i Gajeve ulice, fizički je napao policajca, koji je pozvao pauk. Morao je na sud, tamo su se opet posvađali, vrijeđali, umalo i potukli... Potom su na red došli novinari. Kristijana Toplaka lovio je po Maksimiru, a Dubravka Sušeca gađao je posudom za sol u glavu... No kad su se izredali policajci, sportski dužnosnici i novinari, na red su došli - političari Mesić mi je mojom štakom razbio glavu - vikao je Mamić u uredu gradonačelnice 2003. nakon što se potukao s Miljenkom Mesićem, pročelnikom gradskog Zavoda za planiranje. Epilog? Mamić je završio na Rebru a Mesić u Traumatološkoj. U bolnici im se umalo pridružio i šef riječke POA-e Nikola Mandekić, kojem je Zdravko u loži Maksimira, pred očima šefa zagrebačke policije, opalio šamar. Nije Mamić mogao dugo bez medijske pažnje, pa je verbalno, a kažu svjedoci i fizički, napao Vahida Halilhodžića vrijeđajući mu “muslimansku majku”, a potom i ministra Željka Jovanovića, također mu spočitavši podrijetlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije