Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJELIĆ POVIJESTI

Riječani još slave naslove, pogledajte kako je bilo na Korzu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/17
07.06.2017.
u 20:53

Predsjednik Rijeke Damir Mišković i gradonačelnik Vojko Obersnel donijeli su danas na Korzo osvojene trofeje kako bi se građani mogli fotografirati s njima.

Riječani još uvijek uživaju u najboljoj sezoni u povijesti kluba koja je završila osvajanjem HNL-a i Kupa

Predsjednik Rijeke Damir Mišković i gradonačelnik Vojko Obersnel donijeli su danas na Korzo osvojene trofeje kako bi se građani mogli fotografirati djelićem klupske povijesti. Prvi pehar prvaka Hrvatske i Rabuzinovo sunce do nedjelje će svakog dana po dva sata biti izloženi na Korzu.

Osim toga, Mišković je posjetio Dječju bolnicu Kantrida, odjel hematologije, kardiologije i pulmologije i poklonima razveselio najmlađe pacijente.

Komentara 9

MO
matK.O.
21:27 07.06.2017.

nek se fotografiraju...to im je ionako prvo i zadnje kaj su osvojili.

AM
ameic1303
22:51 07.06.2017.

Ovo ste vidjeli sad i nikad vise.

Avatar utunelu
utunelu
07:35 08.06.2017.

bolje da ste donijeli kopije optuznica s kojom ste smjestali Mamicu,i Jovanovica..samo znate tko je popusio u toj igri a nadao se da ce izvuci kraci kraj?Hajduk!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije