Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERUJE U OSTANAK

Ribery: Novac mi nije najvažniji

Franck Ribery
AFP
04.02.2010.
u 11:18

Franck Ribery (26), najveća zvijezda bavarskoga nogometnog giganta Bayern Münchena, izjavio je za DSF da bi u idućih mjesec dana trebalo biti razrješeno pitanje njegove budućnosti.

Ribery se intenzivno prošlog ljeta spominjao u kontekstu transfera u najveće svjetske klubove poput Real Madrida i Barcelone, ali Bayern ga je uporno odbijao pustiti unatoč astronomskim ponudama, pa je na kraju Francuz ostao u minhenskom klubu, za koji je ugovorno vezan do lipnja 2011. godine.

Zbog brojnih ozljeda Ribery je ove sezone odigrao tek osam bundesligaških utakmica i postigao jedan gol, a njegov je potencijalni odlazak i dalje aktualna tema.

- Vjerujem da ću se sastati s predstavnicima Bayerna do kraja ožujka i da će do tada biti sve poznato. Za mene novac nije najvažniji. Sportski ciljevi su najvažniji i vidjet ćemo kako će se oni podudarati s mojim ambicijama - rekao je Ribery.

Bitan bi faktor u odluci o ostanku ili odlasku mogla odigrati i riječ Riberyjeve supruge Wahibe, s kojom slavni nogometaš ima dvije kćeri Hiziyu (4) i Shahinez (2).

- Istina je da je ovdje malo teže mojoj supruzi, kao i djeci uostalom. Naposljetku i vrijeme je ovdje drugačije nego li smo navikli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije