Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravda za Marija

Reuters: Mandžukić je gubitnike Bayerna pretvorio u pobjednike

Mario Mandžukić (1)
Reuters (Ilustracija)
29.10.2013.
u 16:47

Fifa će 2. prosinca objaviti imena trojice finalista, a pobjednik će biti proglašen na gala večeri u Zürichu 13. siječnja iduće godine

Mario Mandžukić bio je na širem popisu kandidata za osvajanje Zlatne lopte, ali na kraćem se nije našlo mjesta za njega. Na popisu su 23 igrača, čak šestorica igrača Bayerna, ali ne i naš reprezentativac. Toj odluci ne može se načuditi novinar Reutersa.

\"Najveće iznenađenje je što nema Mandžukića, igrača koji je Bayern iz gubitničke pretvorio u pobjedničku momčad. Bez njega su godinu ranije ostali bez trofeja, a onda su s njim u napadu prošle sezone osvojili Ligu prvaka, Bundesligu i njemački Kup\".

Inače, Fifa će 2. prosinca objaviti imena trojice finalista, a pobjednik će biti proglašen na gala večeri u Zürichu 13. siječnja iduće godine.

>>Guardiola: Mandžukić je najbolji napadač na svijetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije