Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog pregovora

Repeša: Uznemireni Španjolci pitaju me što radim s HKS-om

'15.05.2012., Zagreb - Prva utakmica polufinala Prvenstva Hrvatske, KK Cibona - KK Zadar. Jasmin Repesa. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
20.11.2012.
u 21:48

Što su predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Danko Radić i Jasmin Repeša dogovorili na sastanku u Malagi u ponedjeljak zasad će ostati nepoznanica.

Izbornik naše košarkaške reprezentacije, kojemu je ta funkcija na “stand-byu” zbog pravila španjolske lige prema kojem ne može voditi istodobno neku nacionalnu momčad i njihov klub, kratko nam je objasnio da je već imao problema samo zbog toga jer je za hrvatske medije komentirao ždrijeb za Eurobasket 2013. te da o daljnjem angažmanu na klupi Hrvatske ne smije ni zucnuti.

– Ondje su jako uznemireni zbog svega toga, i mediji i klub, a iz španjolske ACB lige poslali su mi elektroničku poštu da što ja to uopće radim s našim Savezom – kazao je izbornik Jasmin Repeša.

Inače, šefovi Unicaje prezadovoljni su njegovim radom, smatraju da je to trener kojeg su tražili godinama, još od odlaska Sergia Scariola 2008. te ga ne žele “dijeliti” ni s jednom reprezentacijom.

Jaskov uvjet za takvo što navodno je zajamčen ugovor na najmanje tri godine međusobne suradnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije