Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Eurobasketa

Repeša objavio uži popis: Uspjeh će biti ako izborimo SP

'24.08.2012.,Osijek - Dvorana Gradski vrt.Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u kosarci  2013. godine u Sloveniji.Hrvatska - Madjarska,Jasmin Repesa Photo:Davor Javorovic/PIXSELL'
Davor Javorović/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
02.07.2013.
u 12:47

- U usporedbi s EP-om u Poljskoj kada sam posljednji put vodio reprezentaciju bit ćemo defanzivno agresivniji

Izbornik Jasmin Repeša objavio je popis od 15 kandidata za Europsko prvenstvo koje se u rujnu igra u Sloveniji.

To su: Roko Ukić, Dontaye Draper, Rok Stipčević, Ante Delaš, Marko Tomas, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Damjan Rudeš, Mario Delaš, Dario Šarić, Damir Markota, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić i Lukša Andrić.

- Mislim da će ovo biti najizjednačenije prvenstvo do sada, one momčadi koje će igrati timski imat će veće šanse. To je prvi uvjet uspjeha, a druga stvar bitna za uspjeh su pripreme, a mi ćemo imati naporne pripreme jer nas u Sloveniji čeka maraton - rekao je Repeša i dodao:

- U usporedbi s EP-om u Poljskoj kada sam posljednji put vodio reprezentaciju bit ćemo defanzivno agresivniji i dolaziti do više laganih poena, a tako ćemo do dobrog rezultata. Dobar rezultat bio bi plasman na SP.

U Repešinom stožeru bit će Ivan Sunara i Mladen Erjavec te doktori Martinac i Samardžić, a fizioterapeut Nikica Šižgorić. Protivnike reprezentacije iz skupine skautirat će Tomica Mijatović, Slaven Rimac i Ivica Skelin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije