Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabrao Danko Radić

Repeša će voditi reprezentaciju na Eurobasketu u Sloveniji!

'15.05.2012., Zagreb - Prva utakmica polufinala Prvenstva Hrvatske, KK Cibona - KK Zadar. Jasmin Repesa. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/Pixsell
29.01.2013.
u 14:49

Hrvatskom stručnjaku najveća je prepreka bilo pravilo španjolske lige prema kojem trener ne može ujedno biti i izbornik, no predsjednik HKS-a Danko Radić kaže da su doskočili i tome.

Jasmin Repeša vodit će Hrvatsku na Europskom košarkaškom prvenstvu u Sloveniji koje se održava u rujnu ove godine! Potvrdio je to za Media servis predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Danko Radić.

– Mislim da to uopće nije upitno – istaknuo je Radić.

Hrvatskom stručnjaku najveća je prepreka bilo pravilo španjolske lige prema kojem trener ne može ujedno biti i izbornik, no predsjednik HKS-a kaže da su doskočili i tome.

– Mi smo uglavnom sve dogovorili. On ne mora ništa suspendirati jer ima ugovor samo do kraja šestog mjeseca. Prema tome, on ne mora suspendirati ugovor jer on u ovom trenutku ne postoji – objasnio je prvi čovjek hrvatske košarke.

Drugim riječima, Repeši postojeći ugovor istječe u lipnju, a novi može potpisati po završetku Eurobasketa. Naravno, bude li ga Unicaja i dalje željela. I na taj bi način i vuk bio sit i ovce cijele...

Komentara 2

DU
Deleted user
15:08 29.01.2013.

Jel ovaj tip kvalitetan ili je to neki kosarkaski Stimac? Rukometni Goluza? Ja nemam pojma. Obrazovajte me.

FO
fordovac12
18:23 29.01.2013.

Pojma nemaš, sjedi, jedan!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije