Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HRVATI PREGAŽENI'

Regionalni mediji pišu da Islanđani ne vole bivšu Jugoslaviju: 'Hrvatska doživjela potpuni debakl'

Koeln: Susret Hrvatske i Islanda na Europskom prvenstvu u rukometu
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.01.2024.
u 22:25

Porazom hrvatskih rukometaša od Islanda pozabavili su se i mediji iz regije.

Hrvatski rukometaši ostala je bez šansi za plasman u polufinale Europskog prvenstva. U utakmici u kojoj je morala pobijediti doživjela je poraz i potop od Islanda 35:30. Izabranicima Gorana Perkovca ostao je dvoboj protiv domaćina Njemačke koji im rezultatski ne znači previše. 

GALERIJA Hrvatska doživjela potop protiv Islanda

Koeln: Susret Hrvatske i Islanda na Europskom prvenstvu u rukometu
1/6

Hrvatska će Europsko prvenstvo vjerojatno završiti  na 11. ili 12. mjestu, što će joj biti najlošiji plasman još od Eura 2002. godine. Potpuno je jasno kako ovaj rezultat nije zadovoljavajući, trebat će brojne analize kako bi se određene stvari popravile do SP-a kojem smo jedni od domaćina. 

Porazom su se pozabavili i mediji iz regije. 

- Potpuni debakl Hrvatske: Island dotukao susjede, Vatreni se potpuno raspali - piše srpski Kurir. 

- Mozzart Sport podsjetio je da su Islanđani pobijedili Srbiju i Crnu Goru u prvoj fazi: 'Islanđani baš ne vole bivšu Jugu: Pregazili Hrvate i izbacili ih s Eura.'

VEZANI ČLANCI:

- Hrvati doživjeli brodolom na Europskom prvenstvu, ostali prikovani za dno i bez šanse za polufinale - javlja srpski portala Nova S.

- Rukometaši Hrvatske izgubili i od Islanda: Ostali bez ikakve šanse za polufinale Europskog prvenstva - piše Telegraf, a sličan naslov objavio je i Klix.ba. 

Komentara 7

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
22:38 22.01.2024.

Potpuni debakl je izgubiti 5 razlike u drugom krugu? Kako bi onda susjedi nazvali ispadanje u prvom krugu? Bitka na Kosovu polju?

Avatar rubinet
rubinet
18:01 23.01.2024.

"Islanđani baš ne vole bivšu Jugu:"...Posvema točno,.Nih ne simpatiziraju ,a Hrvatsku vole .Prisjetimo se kako su nas Islanđani priznali ":Prva međunarodno priznata država koja je priznala Hrvatsku bio je Island koji je ovu odluku donio 19. prosinca 1991...."

PO
Poletarac101
00:34 23.01.2024.

A ko voli ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije