Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Laković

"Regionalna je liga još jako daleko"

Dinamo Zrinjski
Stojan Lasić/VLM/Pixsell
17.02.2010.
u 14:20

U Ljubljani su se proteklih dana sastali predstavnici nogometnih saveza svih država proizašlih iz nekadašnje SFR Jugoslavije. Skup je organizirala Europska nogometne federacija (Uefa) radi upoznavanja s novim sustavom funkcioniranja.

Srbijanski mediji izvještavaju kako je bilo riječi i o osnivanju regionalne lige. Ipak, prema riječima glavnog tajnika Srpskog nogometnog saveza Zorana Lakovića, regionalno je natjecanje još jako daleko.

- Dotakli smo se i regionalne lige, ali ništa nismo dogovarali. To je bio neformalan razgovor. Predstavnici Uefe nemaju ništa protiv osnivanja takve lige, međutim potreban je konsenzus klubova. U principu, provjerili smo jedni kod drugih ima li jedinstva što se regionalne lige tiče - kazao je Laković za Sportski žurnal.

Jedna od tema sastanka u glavnom slovenskom gradu bila je i Uefina  istraga  namještanja utakmica.

- Utakmice srbijanskih klubova nisu bile predmet te istrage, više su se za ovu temu zanimali Hrvati, Slovenci i Makedonci. Oni su od predstavnika Uefe tražili da im kaže dokle je stigla istraga protiv njihovih klubova. Od te priče, izgleda, nema ništa, iako su neki europski mediji pompozno najavili da imaju dokaze o namještanju - dodao je Laković.

Komentara 5

PS
Plavi Slo
18:37 17.02.2010.

Ne slažem se sa tobom bjuri47. Zlonamjerni su svi koji dozvoljavaju, da huligani i budale (za neke još uvjek navjači) drže šahu hrvatski nogomet. Dok se ne sredi sitauacija na tribinama plakat če klubovi za pravima navijačima. A na žalost baš glavni hrvatski klubovi (dinamo i hajduk) nemaju snagu a ni jaja, da srede situaciju sa ludima navijačima u mjeri u kojoj to mogu. Nego ih čak i podržavaju. Idioti idiote.

M2
maestro-25
15:44 17.02.2010.

Sportski bi ta liga bila poticajna za sve klubove... nazalost to nasi navijaci nebi shvatili tako sportski. I radi toga nam liga sve vise propada - pitanje je vremena koliko se i dinamo moze drzati ovako, jer hajduk vec polako pada... Nadam se da grijesim.

OB
-obrisani-
15:47 17.02.2010.

samo zlonamjerni mogu biti za tu ligu..bilo bi krvi..ne treba nikome takva liga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije