Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i Assou-Ekoto odlazi

Redknapp: I ja sam htio Džeku, ali tada je koštao 60 milijuna €

\'Manchester City\'s Edin Dzeko (R) challenges Wolverhampton Wanderers\' Christophe Berra during their English Premier League soccer match in Manchester, northern England January 15, 2011. REUTERS/Nig
Reuters
06.02.2011.
u 11:21

I Roman Pavljučenko se, poput Nike Kranjčara, žali na status u Tottenhamu, a trener Harry Redknapp ne šalje mu nikakve poruke ohrabrenja.

Niko Kranjčar nije jedini nezadovoljnik u Tottenhamovoj svlačionici. Na svoj status požalio se i ruski napadač Roman Pavljučenko te najavio da želi razgovarati s predsjednikom Levyjem.

To, kao ni u Nikinu slučaju, nije nimalo impresioniralo trenera Harryja Redknappa, koji je samo hladno odbrusio:

– Dobro, sada je sve u Romanovim rukama, on je Super Pav, zar ne? – ironizirao je Redknapp.

Osim Pavljučenka, ne ljeto bi iz Tottenhama mogao otići i Kamerunac Benoit Assou-Ekoto, za kojega Juventus nudi 9,5 milijuna eura. Inače, Redknapp je priznao da je bio zainteresiran za novog napadača Manchester Cityja Edina Džeku, a smatra kako je 32 milijuna eura koliko je City platio za njega – premalo.

– Steve McClaren kazao mi je da je Džeko fantastičan, isto mi je ponovio i Mark van Bommel, dok Jens Lehmann kaže da je Džeko bio uvjerljivo najbolji napadač u Njemačkoj. Nije li onda Džeko ipak jeftin igrač? – kazao je Harry i dodao kako je Wolfsburg od Tottenhama za njega tražio čak 60 milijuna eura.

– Bio nam je preskup, a sada mi se čini da nije tako. Devedeset milijuna eura za Ronalda nije skupo, zar ne? A koliko onda vrijedi Messi, milijardu? – zaključio je Redknapp.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:02 06.02.2011.

THE MOST POWERFUL ENGINE - PAUT MOTOR- YouTube-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije