Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Rebić zabio, kaos i tučnjava nakon utakmice Fenerbahcea

Ante Rebić
Foto: DPA/Reuters
1/3
02.11.2018.
u 22:32

Napoli je s 5:1 ispratio Empoli u 11. kolu Serie A uz tri gola Mertensa. Rog je igrao do 63. minute.

Eintracht je kao gost u desetom kolu Bundeslige na gostovanju slavio kod Stuttgarta 3:0. Haller je zabio u 11. minuti, da bi u 32. glavom mrežu domaćina pogodio i Rebić. Konačni rezultat postavio je Müller u 89. Sosa zbog ozljede nije konkurirao za sastav domaćina, dok je Rebić na terenu bio do 79. Eintracht je treći sa 17 bodova, a Stuttgart posljednji s pet.

Napoli je s 5:1 ispratio Empoli u 11. kolu Serie A uz tri gola Mertensa, dok su jednom zabili Insigne i Milik. Strijelac za goste bio je Caputo. Rog je igrao do 63. minute. Napoli je drugi s 25 bodova, a Empoli 18. sa šest.

U velikom derbiju 11. kola turskog prvenstva Galatasaray i Fenerbahce su odigrali 2:2. Domaćin je poveo 2:0 golovima Donka i Linnesa, da bi gosti bod spasili preko Valbuene i Jailsona.

Na kraju je izbila velika tučnjava igrača, nakon koje su igrači Fenera otrčali u svlačionicu.

PSG je stigao do 12. pobjede u isto toliko kola francuskog prvenstva. Ovog puta s 2:1 bili su bolji od Lillea golovima Mbappea i Neymara, dok su gosti tek ublažili poraz preko Pepea. Parižani imaju maksimalnih 36 bodova, dok je Lille prvi pratitelj s 25.

>> Pogledajte i gužvu za ulaznice na Maksimiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije