Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka i Kova asistirali

Rayo vodio 2:1, ali na kraju im je Real utrpao nevjerojatnih deset komada!

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.12.2015.
u 17:55

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta te asistirao Benzemi za deveti gol, a Mateo Kovačić u igru je ušao u 65.

Iako je Rafa Benitez na udaru kritika i sve češće se spominje kako će napustiti klupu Reala, njegova momčad u prosincu se raspucala. Nakon što je početkom mjeseca Malmö u Ligi prvaka ispraćen s osam komada u mreži, danas je još gore prošao Rayo Vallecano. Kraljevski klub zabio im je čak deset golova i pobijedio sa 10:2.

No, nije sve počelo tako bajno za Real. Doduše, poveo je već u 3. minuti preko Danila, ali u 12. su gosti imali prednost, Amaya i Jozebad zabili su za 1:2. Zvižduci su u tim trenucima 'parali uši', ali realovcima je to bio samo dodatni motiv.

Ključni trenutak dogodio se u 14. minuti kada je igrač Raya Tito dobio crveni karton, a u 28. su ostali i s devetoricom jer je Beana dobio drugi žuti. Tada je krenuo uragan Reala pa su napadači zabijali kao na traci. Bale je zabio četiri gola, Benzema tri, a Ronaldo dva.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta te asistirao Benzemi za deveti gol, a Mateo Kovačić u igru je ušao u 65. te se i on upisao kao asistent i to za posljednji pogodak na susretu.

Velšanin Gareth Bale večeras je zabio isti broj golova kao i u dosadašnjem dijelu sezone, a zanimljivo je da je prvi puta u karijeri postigao četiri pogotka u jednom susretu. Isto tako, Realov trojac BBC oborio je vlastiti rekord po broju golova u jednom susretu, u travnju ove godine protiv Granade su zajedno zabili osam golova, a sada i jedan više.

Modrićeva momčad ostala je na trećem mjestu, ali se približila Barceloni i Atleticu na samo dva boda. Međutim, oni imaju po utakmicu manje.

>>Ronaldo, svaka čast! Evo kako je do suza ganuo dječaka kojem su teroristi ubili roditelje!

>>Ivan Rakitić na vrhu svijeta, s Barcelonom se upisao u povijest!

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:53 20.12.2015.

Rayo je vodio dok su imali jednak broj igraca. Sa dva igraca manje, rezlutat nije nevjerojatan.

DU
Deleted user
19:09 20.12.2015.

sudac ih masakriro..

GE
geler203
21:10 20.12.2015.

Krenuo uragan nakon dva isključena igrača. Ma daj me nemojte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije