Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA SVE PROMIJENILA

Trebao je biti zvijezda Juventusa, ali sad će biti sretan ako se vrati u Dinamo

Zagreb: ?estitke igra?a Dinama i slavlje Juventusa nakon rezultata 4:0
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
24.06.2022.
u 22:48

Marko Pjaca nije u planovima Stare dame, moguć je povratak u Dinamo

Talijanski mediji pišu da se Juventus ovog ljeta želi riješiti Marka Pjace, bilo transferom ili raskidom govora. Posudba nije opcija jer Pjaci ugovor istječe za godinu dana.

Najizvjesnije je da će Juventus raskinuti ugovor s Pjacom ovog ljeta i pustiti da ga potraži klub kao slobodan igrač, a u tom slučaju Dinamo bi imao šanse dovesti ga u Maksimir. Konkurentni Dinamu su, prema pisanju Calciomercata, Sampdoria i Salernitana, ali nijedan od ta dva kluba ne nudi europske utakmice, koje Marko želi igrati.

Podsjetimo, kad je u ljeto 2016. godine otišao iz Dinama u Juventus, Pjaca je trebao biti buduća zvijezda slavnog torinskoga kluba. Predviđala mu se velika karijera, počeo je skupljati minute, a onda je na prijateljskoj utakmici Estonije i Hrvatske pokidao križne ligamente u desnom koljenu.

Dok je bio na posudbi u Fiorentini, 2018. su mu otišli i ligamenti lijevog koljena. Prošle sezone proveo je na posudbi u Torinu, gdje nije imao preveliku minutažu. U Dinamu bi je sigurno dobio.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
02:15 25.06.2022.

Ocekivao sam od njega da ce biti top topova igrac isto kao i Benkovic, al nesto ocito nije bilo kako treba.

DU
Deleted user
09:58 25.06.2022.

Treba ga vratiti u Dinamo i biti će on onaj stari Marko Pjaca, sretno dečko

Avatar jeremija1
jeremija1
21:57 25.06.2022.

A sve zbog one nesretne i nepotrebne utakmice protiv Estonije na kriminalnom travnjaku...tj. blatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije