Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 27. kolu

Raspoloženi Murić vodio Rijeku do pobjede, lokosi bolji od Gorice

Rijeka - Slaven
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
02.04.2019.
u 20:49

Strijelci za Bišćanovu družinu bili su Robert Murić (21.) i Jakov Puljić (69.)

U 27. kolu Prve HNL nogometaši Rijeke pobijedili su na Rujevici momčad Slavena s 2:0. Strijelci za Bišćanovu družinu bili su Robert Murić (21.) i Jakov Puljić (69.).

Rijeka je bila opasnija u prvih dvadeset minuta, a stalni pritisak se isplatio. U 21. minuti Murić je sjajnim udarcem s 20-ak metara prizemnim udarcem pogodio nebranjeni dio mreže Filipovićevih vrata.

>> Pogledajte što je rekao trener Dinama Nenad Bjelica uoči derbija s Hajdukom na Poljudu

Taj pogodak kao da je poljuljao samopouzdanje Sertićeve momčadi koja je počela raditi pogreške, ali na njihovu sreću domaćin to nije znao iskoristiti. 

Gostima je dobro došao odmor te su dobar dio drugog poluvremena bili ravnopravan suparnik.

U 69. minuti Riječani su stigli do novog pogotka. Murić je sjajno ubacio pred Slavenova vrata, a Puljić je glavom loptu pospremio u mrežu. To mu je deseti gol ove sezone.

U Velikoj Gorici nogometaši Lokomotive pobijedili su Goricu s 2:0, koja je od 65. minute igrala s igračem manje. Crveni karton dobio je Miya.

Strijelac oba pogotka za lokose bio je Dejan Radonjić (37. i 84.).

Sutra u Poljudu igra se najveći hrvatski derbi Hajduk - Dinamo, a utakmica počinje u 19 sati.

Poredak: Dinamo 67 bodova, Rijeka 53, Lokomotiva 44, Osijek i Hajduk po 43, Gorica 39, Slaven 25, Inter 24, Istra 17, Rudeš 7. 

>> Evo što kaže Nikola Moro uoči derbija s Hajdukom

Ključne riječi

Komentara 1

OD
otac_domovine
00:57 03.04.2019.

Je li to onaj Murić što mu DInamo nije bio dovoljno dobar pa je pobjegao van? Sad mu je i Rijeka dobra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije