Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV POPIS

Rangnick u United htio dovesti Vatrenog i Haalanda, nisu ga poslušali

Contract terminated: Ralf Rangnick leaves Red Bull Group
Foto: Jan Woitas
1/4
27.10.2022.
u 17:38

Danas možda žale zbog svoje odluke, jer igrači su se doista istaknuli.

Ralf Rangnick danas je izbornik austrijske reprezentacije koju je nedavno vodio protiv Hrvatske vodio u Ligi nacija. Vatreni su slavili s 3:1, a na terenu je u kockastom dresu od prve minute bio i mladić kojeg je svojevremeno htio dovesti u Manchester United.

Nijemac je na klupi momčadi s Old Trafforda bio od prosinca 2021. do kraja prošle sezone, nakon čega čelnici kluba u Carrington dovode Erika ten Haga. Rangnick je tako i tako bio samo privremeno rješenje, tzv. caretaker manager, no inzistirao je na određenim potezima kako bi za svog mandata poboljšao momčad.

Soccer Football - Premier League - Brentford v Manchester United - Brentford Community Stadium, London, Britain - August 13, 2022 Manchester United's Harry Maguire looks dejected after Brentford's Mathias Jensen scores their second goal REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: David Klein/REUTERS
Foto: David Klein/REUTERS

Ključni potez bio je, naravno, pokušaj dovođenja pojačanja koja su Unitedu bila, a možda i ostaju neophodna. Tako je 64-godišnji trener, kako je sam izjavio, u siječnju ove godine htio kupiti šestoricu zanimljivih igrača, navodi Bild.

Na popisu se nalaze naš Joško Gvardiol i napadač suparničkog Manchester Cityja, Erling Haaland, tada igrač dortmundske Borussije. Mjesto na listi također su dobili Christopher Nkunku, ponajbolji igrač Leipziga ove sezone, Alvaro Morata, Luis Diaz i Dušan Vlahović.

14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. Josko Gvardiol, Andrej Kramaric.
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ništa od svega na kraju nije bilo, jer su njegove prijedloge iz kluba odbili i nisu doveli nijednog od igrača. Manchester United tako se i dalje muči u Premier ligi, u kojoj trenutno drže šestu poziciju i neće se boriti za sam vrh. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije