Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZUMIJE DRUGE

Rakitić: I mene su zvali, no ostao sam, drugi su odlučili na svoj način

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
28.03.2018.
u 08:44

- Mislim da je Meksiko malo kvalitetniji, ali Peru je jako čvrsta momčad. Odlično smo odigrali danas, oni nisu imali niti jednu pravu priliku - kaže Rakitić

Hrvatska je mini američku turneju završila pobjedom protiv Meksika 1:0. Slavlje je golom iz jedanaesterca u 62. minuti donio Ivan Rakitić

- Ostavili smo jako dobar, pozitivan dojam. Skupili smo se zajedno, htjeli smo borbeni, išli jedan za drugog u svakoj situaciji, bacali smo se na glavu. Dobro smo odigrali i zaslužili pobjedu. Mogli smo zabiti još koji gol. Oni koji su danas dobili priliku, iskoristili su ju - rekao je Rakitić koji je nosio i kapetansku traku u 90. nastupu za Vatrene.

Pobjedom je tako Hrvatska popravila dojam nakon poraza od Perua 2:0.

- Svaka momčad je posebna, tako i Meksiko i Peru. Mislim da je Meksiko malo kvalitetniji, ali Peru je jako čvrsta momčad. Odlično smo odigrali danas, oni nisu imali niti jednu pravu priliku.

I dok su se Mandžukić, Modrić, Kalinić, Brozović, Perišić i Subašić nakon poraza od Perua vratili u klubove, Rakitić je ostao s reprezentacijom.

- Ja sam tako odlučio, drugi su odlučili na svoj način. I mene su zvali iz kluba (op.a. Barcelona)... U dogovoru s izbornikom smo to u minuti riješili. Razumijem i te što su otišli, svakom je situacija drugačija. Meni je uvijek čast biti ovdje. Svima puno sreće u klubovima.

Komentara 7

SX
sudbina x
09:16 28.03.2018.

Opet pojedini novinari svojim napisima pokušavaju napraviti razdor među reprezentativcima...Uvijek isto...Toliko su već prozirni da već unaprijed znam koji su...Ovakvu petokolonašku ergelu novinara nema niti jedna država na svijetu...

BU
Bubalamala
09:46 28.03.2018.

Čemu služi takav članak u ovo vrijeme pred SP .Novinar mora očito nešto napisati ali malo mučniti sa tintarom nebi škodilo !

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:13 28.03.2018.

Bravo Ivek!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije