Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZUMIJE DRUGE
Povratak na članak

Rakitić: I mene su zvali, no ostao sam, drugi su odlučili na svoj način

- Mislim da je Meksiko malo kvalitetniji, ali Peru je jako čvrsta momčad. Odlično smo odigrali danas, oni nisu imali niti jednu pravu priliku - kaže Rakitić

Komentari 7

SX
sudbina x
09:16 28.03.2018.

Opet pojedini novinari svojim napisima pokušavaju napraviti razdor među reprezentativcima...Uvijek isto...Toliko su već prozirni da već unaprijed znam koji su...Ovakvu petokolonašku ergelu novinara nema niti jedna država na svijetu...

VL
BU
Bubalamala
09:46 28.03.2018.

Čemu služi takav članak u ovo vrijeme pred SP .Novinar mora očito nešto napisati ali malo mučniti sa tintarom nebi škodilo !

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:13 28.03.2018.

Bravo Ivek!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
DH
dalibor.hren
16:34 28.03.2018.

Bravo Ivane, igrao si za Hrvatsku, a ne za Real 2!!!

VL
CF
cicipici_Fr
09:08 28.03.2018.

Svaka cast legendo....barem jedna "zvijezda" koja misli na ekipu i Hrvatsku a ne na svoje osobne koristi.... Svaka cast Modricu i kompaniji .... ali "kapetan" ostaje zadnji na brodu. Rakiticu, mislim da si zasluzio tu kapetansku vrpcu i da bi je trebao i zadrzati !!!

VL
DU
Deleted user
09:10 28.03.2018.

Kaže lik koji je izmišljao ozljede samo da ne bi igrao za repku. Čemu služe ovako glupe izjave osim za unošenje nemira u repku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.