Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca pobijedila

Rakitić i Kovačić zabili u odličnom El Clasicu s pet pogodaka

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
30.07.2017.
u 09:13

U još jednom El Clasicu katalonska je momčad pobijedila Madriđane s 3:2, a u strijelce su se upisali dva hrvatska reprezentativca

Čak pet pogodaka vidjeli su gledatelji u prijateljskom susretu Reala i Barcelone na turneji u Americi. U još jednom El Clasicu katalonska je momčad pobijedila Madriđane s 3:2, a u strijelce su se upisali dva hrvatska reprezentativca.

U 7. minuti Ivan Rakitić je zabio za Barcelonu, a 14. minuti Mateo Kovačić je bio strijelac za Real.

 

Barcelona je u vodstvo došla u 3. minuti. Messi je dobio loptu na 20-ak metara, ušao je u šesnaesterac, gdje je poslao Luku Modrića u prazno, te zatresao mrežu madridske momčadi.

Nešto kasnije Katalonci su vodili sa 2:0. Neymarova lopta nekako je došla do Ivana Rakitića koji s ruba šesnaesterca neobranjivo pogađa u donji desni kut.

Naš je reprezentativac bio odlično raspoložen. Trenutak kasnije Raketa se ponovno našao u prilici, ali je njegov pokušaj prošao kraj vratnice. 

Real je smanjio u 14. minuti. Mateo Kovačić je ukrotio loptu na 25 metara, prošao je Barcina braniča i s ruba šesnaesterca smanjio na 2:1.

U 36. minuti Madriđani su došli do izjednačenja. Kovačič je uposlio Asensija koji je izašao sam pred Cillessena, te zabio za 2:2. Pobjedu Barceloni donio je u 50. minuti Pique nakon što je Neymar ubacio iz slobodnog udarca.

Realov trener Zinedine Zidane je Modrića zamijenio na poluvremenu. Rakitić je iz igre izašao u 73., a Kovačić minutu kasnije.

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
10:56 30.07.2017.

Odlicna utakmica s puno puno nogometa. Kovacic bi ove sezone mogao napraviti ozbiljan iskorak u minutazi koju dobiva.

JU
juroqueteamo2
14:04 30.07.2017.

Spanjolci pisu (AS) da je Kovacic bio najbolji igrac Madrida u ovoj utakmici- bravo rodace. Castitam i Rakiticu na odlicnoj igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije