Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNA TRAKAVICA

Rakitić otkrio hoće li Neymar napustiti Barcelonu

Ivan Rakitić i Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
29.07.2017.
u 11:12

- Nigdje ga neće tako lijepo i srdačno tretirati kao ovdje. Nadam se da će još dugo ostati s nama. Neymar je važan dio ove grupe - dodao je 29-godišnji vezni igrač.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da njegov suigrač u Barceloni, brazilski napadač Neymar, neće otići u francuski PSG premda na njegovu odluku utječe stav obitelji.

- Mi želimo da ostane i osjeti koliko nam je drag - rekao je Rakitić uoči prijateljske utakmice protiv Real Madrida koja se u SAD-u igra u noći sa subote na nedjelju. Posljednjih tjedana su mediji izvještavali o mogućem odlasku Neymara navodeći kako bi njegov otac mogao imati posljednju riječ.

- Svi znamo da je uvijek važno ono što kaže naša obitelj pa mi u svlačionici razumijemo njegove nedoumice. To je težak izbor no ja sam uvjeren da će ostati u Barceloni. Tijekom priprema se vidi da je uključen 100 posto i da se nije nimalo promijenio - izjavio je Rakitić.

- Nigdje ga neće tako lijepo i srdačno tretirati kao ovdje. Nadam se da će još dugo ostati s nama. Neymar je važan dio ove grupe - dodao je 29-godišnji vezni igrač.  

Rakitić je rekao da prijateljska utakmica protiv Real Madrida, druga u povijesti prijateljska koju igraju međusobno dva rivala i prva na američkom tlu, neće biti tek pripremni susret.

- Neće to biti prijateljska utakmica. Uvijek želimo pobijediti a El Clasico je uvijek El Clasico. Nastojat ćemo odigrati dobru utakmicu i nastaviti s pozitivnim ritmom na ovim pripremama - izjavio je Rakitić koji igra za Barcelonu od ljeta 2014.

Upitan je o mogućem dolasku novih igrača tijekom prijelaznog roka koji bi igrali na njegovoj poziciji. 

- Njima samima će biti jako teško no dobri igrači su uvijek dobrodošli - istaknuo je. Rakitić je rekao kako je unatoč nagađanjima o odlasku Neymara situacija u svlačionici Barcelone jako dobra te da igrači tijekom priprema slušaju puno španjolske i latinoameričke glazbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije