Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA MARAKANI

Radovi navijači palili šahovnicu zbog Roberta Prosinečkog

Rad navijači zastava
alo.rs
16.05.2011.
u 11:19

Navijači Rada skandirali su ''Ubij ustašu'', a sredinom prvog dijela zapalili su hrvatsku zastavu.

Robert Prosinečki sinoć je na Marakani upisao novu pobjedu u prvenstvu Srbije; Crvena zvezda nadjačala je Rad sa 2:1. No, taj će dvoboj pamtiti i po tome da su navijači Rada, koji su bili smješteni na jugoistočnoj tribini, zapalili zastavu na kojoj su bili šahovnica te veliko slovo u. Kada su zapalili zastavu, izvjesili su i transparent koji je bio poruka navijačima Crvene zvezde: "Palili bi i vi s nama, ali ne možete jer je Robi s vama".

Prosinečki sinoć nije ništa želio komentirati jer, kaže, nije najbolje vidio taj trenutak.

Komentara 28

OB
-obrisani-
15:54 16.05.2011.

PravDA ili pomirBA? Ne znam više koje je koje...

MO
morituriite
11:40 16.05.2011.

Kaže Robi da nije vidio, a je li onda čuo dok su mu vikali \"ubij, ubij ustašu\"? Je li jadnik, osim što je slijep, ujedno i gluh?! Blesavi Hrvati nikako da nauče!

SL
slovenija
14:20 16.05.2011.

U pravu ste, to nije zvanična zastava. Zvanična zastava ima grb, a ne samo šahovnicu. Ovo što se pali jeste šahovnica, a ne zastava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije