Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skënderbeu

Radas: To što nedostaje Soudani neće biti presudno za Dinamo

Ilir Daja i Marko Radas
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
16.08.2017.
u 20:05

'Kakvi smo mi? Mislim da bismo se u HNL-u s velikom četvorkom u kontinuitetu borili za izlazak na europsku scenu' kaže Radas.

Press-konferenciju uoči prvog dvoboja playoff faze Europske lige u Maksimiru su odradili i predstavnici Skënderbeua. Tu su se pojavili trener Ilir Daja i hrvatski branič Marko Radas. Albanskom su treneru prema očekivanjima ispadali "bomboni" iz usta na spomen zagrebačkog kluba:

"Dinamo je jedna od najboljih momčad ovog dijela Europe, svi znamo kako u Maksimiru prodaju igrače. Riječ je o vrlo kvalitetnoj momčadi. Dat ćemo sve od sebe kako bismo se s pozitivnim rezultatom vratili u Albaniju, a onda svakome možemo biti jako opasni na svom travnjaku" poručio je Daja, piše Goal.

Vrlo zanimljiv bio je Marko Radas...

"Mislim da smo bolji nego prije dvije godine, tada smo u momčadi imali dva-tri kvalitetnija pojedinca, ali danas smo veći kolektiv. A to je uvijek puno bolje" poručio je Radas, pa nastavio:

"Kako bismo mi stajali u HNL-u? Teško pitanje. Dinamo je odličan, Hajduk je uvijek - Hajduk, a Rijeka se već posljednje četiri godine nametnula kao ozbiljan klub. Sviđa mi se i sportska politika Osijeka, stvarno rade dobar posao. No, mislim da bismo se mi sa svima njima borili u kontinuitetu, da bismo uz njih nadapali mjesta koja vode u Europu."

Je li vam lakše što u momčadi neće biti Soudanija?

"Naravno, pa to je kao da Ramosa pitate je li sretan što neće igrati Messi! Dinamo doista ima jako dobre igrače, znam da će im Soudani nedostajati, ali to neće biti presudno" završio je Radas.

Komentara 3

MK
mksdk
21:15 16.08.2017.

Skenderbeu se ne smije podcijeniti. I ona prošla pobjeda rezultatski izgleda uvjerljivije nego je to bio dojam na terenu. Albanci možda nemaju toliko iskustva, ali sigurno nisu bezopasni i bez izgleda za prolaz.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:27 16.08.2017.

Radas bi kao pravi hrvat mogel sjebati modru svetinju kao svoj na svome za tuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije