Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPLEO PO ZADRANIMA

Rađa bijesan: Svi s**u po savezu. Gdje bismo došli kad bismo slušali navijače?!

Zagreb: Dino Rađa gost je u studiju Večernjeg lista
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
04.07.2022.
u 16:21

"Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!", rekao je Rađa

Predsjednik Stručne komisije Hrvatskog košarkaškog saveza Dino Rađa je posljednjih dana na velikim metama kritika.

Prvotno je bivši košarkaš pod kritikama zbog najlošijih rezultata u povijesti hrvatske košarkaške reprezentacije, a zatim zbog činjenice da u reprezentaciji ne želi stranca, unatoč činjenici da nam očajnički treba inozemni razigravač (playmaker), budući da naši nisu na razini.

U razgovoru za Antenu Zadar Rađa nije htio komentirati posljednje katastrofalne rezultate hrvatske reprezentacije, ali je zato komentirao sve one koji imaju nešto reći protiv Hrvatskog košarkaškog Saveza.

- Moramo se malo pogledati u ogledalo, svi s**u po savezu - konstatirao je Rađa.

Osvrnuo se Rađa na goruću situaciju u kojoj navijači Košarkaškog kluba Zadar traže njegovu ostavku na poziciji u Savezu.

- Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!

Komentara 36

ZL
zlatkouvanovic
16:43 04.07.2022.

Smijeniti nesposobnog Rađu sa svih funkcija u državnom timu, pod hitno.

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
16:36 04.07.2022.

Tebe se sigurno ne treba pitati. Izjavio čovijek da ne gleda hrvatsku košarku ni hrvatske klubove u ABA. Pa koji k si onda predsjednik saveza.

DU
Deleted user
16:27 04.07.2022.

A tko bi se trebao pitati ako ne navijači?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije