Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPLEO PO ZADRANIMA
Povratak na članak

Rađa bijesan: Svi s**u po savezu. Gdje bismo došli kad bismo slušali navijače?!

"Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!", rekao je Rađa

Komentari 36

ZL
zlatkouvanovic
16:43 04.07.2022.

Smijeniti nesposobnog Rađu sa svih funkcija u državnom timu, pod hitno.

VL
Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
16:36 04.07.2022.

Tebe se sigurno ne treba pitati. Izjavio čovijek da ne gleda hrvatsku košarku ni hrvatske klubove u ABA. Pa koji k si onda predsjednik saveza.

VL
DU
Deleted user
16:27 04.07.2022.

A tko bi se trebao pitati ako ne navijači?

VL
PR
prajdali100
16:48 04.07.2022.

Ti ne trebaš dati ostavku,tebe treba odmah potjerati !

VL
DU
Deleted user
17:01 04.07.2022.

Kako misliš, gdje bismo došli?! Pa evo, gdje smo došli?

VL
NO
nostradamus11
16:37 04.07.2022.

slusali smo svi tebe i stojka...gledali kako "radite" pa gdje smo sada...ne mogu navija i biti losiji od toga..nikako.. sto ste vi gospodo napravili osim prebacivali odgovornost na druge..kakve ste promjene napravili. kada sam govorio da se treba napraviti drasticnee promjene u savezu i djelovanju u mlađim kategorijama to je bilo apstaktno za shvatiti pa zato i nemamo vrhunske igrace osim onih kone nam drugi naprave..

VL
MP
marijan.pinkeva
17:01 04.07.2022.

"Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!" Ne niže nego sada, slušajući tebe i tvoje nebuloze.

VL
RA
radolizem
16:43 04.07.2022.

Mogu sada smijeniti Rađu, Vrankovića, pa staviti nekog novog, pa opet novog, nema tu sreće. Sindrom Hajduka prelio se na hrvatsku košarku. Gledam jučer u jednom turističkom naselju u okolici Savudrije, to je neko slovensko odmaralište- kamp. Na +32 st. C igraju basket, ukupno 4 ekipe, sve mladi dečki Slovenci. nisu košarkaši, nego su to klinci od 14 godina koji igraju basket. Slovenci imaju Dončića kao uzora i klinci igraju, a kod nas toga nema.

VL
KN
knox
16:58 04.07.2022.

Pa za koga se igra ako ne za navijace?!? Tko ce ti doci igrati ako ne klinci koji navijaju za klub, idole.

VL
DU
Deleted user
16:49 04.07.2022.

do sada smo slusali tebe i tvoje frendove pa vidim gdje smo dosli

VL
ME
MehutoGonzales
16:49 04.07.2022.

Ne mogu njemu navijqči govorit šta da radi. Ali zato on ko navijač može s.at po Hajduku priko udruge. Ccccc

VL
DU
Deleted user
16:49 04.07.2022.

Neki dobri igrači budu kasnije dobri treneri, neki budu dobri direktori, neki budu dobri komentatori, a neki kao Rađa budu i dobri bonvivani..

VL
LI
Liki
19:26 04.07.2022.

Pa Rađa i Vranković bi prvo morali objasniti neuspjeh reprezentacije. Zatim reći što su napravili u HKS-u tijekom ovih godina. Nije sramota reći htjeli smo napraviti nešto ali nismo uspjeli. Ovako se sve svodi na razmjenu verbalnih pljuski preko medija vrha HKS-a i kritičara, a košarka nam sve dublje tone.

VL
Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
17:27 04.07.2022.

Nama su sad na čelu HKS-a valjda dva najmutavija lika u povijesti košarke.Ne možete imati rezultate ako se ne radi na nečemu a vi ste u HKS-u sustavno radili protiv napretka naše košarke dvadeset godina.Nerad i loša struka u seniorima to dokazuje a i vaše pozicioniranje.Vaša pozicija bi trebala biti trenerska i to za rad sa centrima.Tu ste bili vrhunski i tu bi našim mladima puno pomogli.O kampovima za talente,razvojnim kampovima da ne pričam.Nemate vi štofa za poduzetnički posel.

VL
ZV
Zvonko
17:19 04.07.2022.

Rađa nikad nije bio sposoban za vođennje hrv. reprezentaciji. a sad nesmije voditi Hrvatsku. Kod njega se vidi da upropaštava sve dobro u hrv. Košarci.

VL
ZG
Zeljko Grabar
18:12 04.07.2022.

E moj Radja. Ova sa upitom kji je to veliki igrac iz Zadra proslavio kosarku, izgleda da ti je malo poremetilo ono malo mozga koji upotrebljavas kad spminjes KK Zadar koji je igrao izvrsnu kosarku i prije Jugoplastike a zaboraviti Kresu Cosica ili Djerdju to spada vec u slucaj za predpregled radi eventualnog oboljenja od Altzheimera ili skleroze. Igrala se kosarka i i Zadru i u Sibeniku i u Zagrebu a ne samo u Splitu, ali su tada na celu klubova bili strucnjaci bez obzira od kuda bili, jer i tebe su stvorili i naucili igrati malo veci strucnjaci od tebe. Jedno je biti izvrstan igrac a drugo kosarkaski strucnjak ili trener. Kad si cuo za ovaj strucni team trenera Finske koji je pobjedio Hrvatsku u zadnja dva susreta, pobjedio Sloveniju, Svedsku i na takmicarskoj tablici ima ako se ne varam 12 bodova a nasa Hrvatska 0 u zadnjih 6 utakmica. Dali su ti se pomjesale neke stvari u glavi i dali protiv Slovenije nisi mozda vidio nesto boljeg igraca nego si ti ikad bio? Spusti se na zemlju, dovoljno si zaradio, imas mjesto u kuci slavnih pa malo pripazi sto pizdis kad se netko usudi nesto pitati pa makar to bili i navijaci iz Zadra ili Sibenika. Jer na kraju rezultati sve govore cak i u kosarci pa pripazi da ne obolis od sindroma Hajduk koji sve zna samo nemoze osvojiti nekakav trofej a o nekakvom uspjesnom nastupu u Europi tu ga vec sisaju i neki klubovi sa sjevera Europe gdje se na otvorenom zbog klime moze igrati najvise tri mjeseca u godini.

VL
MI
mike67
18:08 04.07.2022.

Ne može (ne bi smio) jugoslaven biti na poziciji predsjednika Stručne komisije Hrvatskog košarkaškog saveza.

VL
DU
Deleted user
17:18 04.07.2022.

Ha, ha, ha...Veliki "strateg" i "poduzetnik"! Osim dobre igre košarke sve ostalo ćorak..."But the show must go on!" I zaista, taj "splitski đir", koji je u splitskom športu, od devedesetih, upropastio sve što je vrijedilo i što je mogao (rukomet, košarku, nogomet, vaterpolo, veslanje, plivanje, odbojku...) i trebalo bi ga zakonom spriječit djelovat na državnom, nacionalnom nivou! Možda to u Ustav ugradit?

VL
ZO
zoranos
18:26 04.07.2022.

Sve smo bacili na Lovru Gnjidića - njega čekamo na playu! A to što dečko ima već 21 godinu i poraznu statistiku u Ciboni nije nekome zvono za uzbunu da Lovro nije taj??? Lovru u ABA ligi igra preko 20 minuta (forsira ga se) i ima prosijek od 5.56p i 3.80a i skoro toliko izgubljenih lopti. Čak i u slaboj našoj ligi on sa 21. godinom ima oko 6 koševa u prosijeku!!! Halooo Lovro Gnjidić je prevara - on je možda bio neki potencijal, ali to je bio i Uljarević i onaj makedonskog prezimena iz Cibone play koji je čak i prestao igrati!!!

VL
ZO
zoranos
18:21 04.07.2022.

Rađa, Stojko i Joke sigurno nisu krivi za propast Cibone i loše stanje u KK Zadru, Splitu ... Ali opet činjenica je da u 6 godina pod njima naša košarka nije napravila ništa osim poniranja! Ima li tu neka strategija, plan i sl.??? Bilo je prije godinu, dvije solidan potez da reprezentacija ode na ljetnu ligu i igra protiv rezervista NBA klubova. Sve smo utakmice izgubili ali eto jedan ok potez. I evo kad pitate Stojka za play on kaže Gnjidić! Dakle mi smo sve karte bacili na Gnjidića koji u seniorskoj košarci nije napravio apsolutno ništa u zadnje dvije sezone - niti milimetar napretka! A sa druge strane pogledajte Prku i Matkovića koji napredak rade. Lovro ima već 21 godinu i samo je 2 godine mlađi od Dončića - koja je to razlika u kvaliteti!!! Da Gnjidić ima 18 godina rekao bi da ga treba čekati, ali sa 21 godinom igrati na ovoj razini znači da je to propalitet!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.