Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznata sudbina stopera

R. Kovač: U klubu kažu da me žele, a ja mogu još igrati

Robert Kovac Zoran Mamic
Antonio Bronić/Pixsell
18.05.2010.
u 21:00

Plavi demantiraju razlaz, a špekulira se da Robert neće prihvatiti šest puta manju plaću, 100.000 eura.

Robert Kovač se, da bi se oslobodio ugovora s dortmundskom Borussijom, odrekao dijela svog novca. Sve da bi došao u Dinamu u siječnju 2009., sve i zbog prijateljstva s braćom Mamić. Danas je prijateljstvo ostalo, ali je pitanje hoće li i Robert ostati u Dinamu jer nakon Izvršnog odbora neslužbeno se doznalo da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor.

Potraga za lajavcem

U Maksimiru su to demantirali, tvrde da žele zadržati iskusnog stopera. Sigurno je da, ako je tako novac neće biti kao dosad (600.000 eura godišnje). U svakom slučaju u Maksimiru traže “lajavca” koji je rekao da neće biti novog ugovora za Kovača. Dojam je da su ljutiti jer je to izašlo u javnosto prije negoli su s njim pričali, žele s Robertom ostati u dobrim odnosima. A javio se i Robert.

- Jučer smo razgovarali i vidjet ćemo kako će ići dalje - počeo je tajanstveno mlađi Kovač.

Jesu li vam ponudili novi ugovor?

- Rekli su da me žele, ali nismo došli do razgovara o novcu, tako da nije bilo ponude.

Kako komentirate izjave nekih ljudi iz kluba da nećete dobiti novi ugovor?

- Ne bih komentirao, ali ako je tako, treba otvoreno reći.

Što vi želite, biste li još igrali?

- U klubu su rekli da sve ovisi o meni, a ja moram razmisliti. Imam tri tjedna vremena da mi se slegnu svi dojmovi, da se odmorim od nogometa i psihički i fizički, a onda ćemo vidjeti.

Kako se osjećate, spremni za još jednu sezonu?

- Svakako, mislim da bih još godinu dana mogao pomoći - zaključio je Robert koji će godišnji odmor provesti u Zagrebu.

Očito nije baš sve jasno, niti hoće li Dinamo Kovača, ni hoće li mu ponuditi novi ugovor, ni hoće li Robert i dalje igrati nogomet.

Loša vijest za blagajnu

Kruno Jurčić može biti zadovoljan što je Marcelo Bielsa, izbornik Čilea, otpisao Pedra Moralesa s popisa putnika za SP jer će ga sada imati na početku priprema za Ligu prvaka. No, odlaskom na SP Moralesu bi možda jako porasla cijena, možda bi kupci čekali u redu za njega. Ovako, ostat će nezapažen, osim ako ne proigra kao prošle jeseni nakon svinjske gripe.

Komentara 12

OB
-obrisani-
22:10 18.05.2010.

svaka cast na onome sto si napravio za reprezentaciju....ali kada si dosao u dinamo si pokazao da su tu samo zbog para i da si jedna najobicnija (kak bi mamic reko) vucibatina !

PL
PLAVI9
01:26 19.05.2010.

Ko moze valjati Hrvatu jedini boze??? Svaka cast R.Kovacu i kako god odlucio respekt za tebe.

PE
petracan
11:57 19.05.2010.

Admin je janez !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije