Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk - istra

Puljani su na Poljudu posljednji put slavili 4. svibnja 2014. godine

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
10.03.2018.
u 16:05

– Moja prva utakmica na klupi Hajduka bila je baš protiv Istre 1961 u gostima, bio je to izuzetno važan susret za nas, ekipa je tada sjajno reagirala, a isto očekujem i sada.

Dok su prošlo kolo svi imali problema sa snijegom, sada vrijeme neće pokvariti rasporede utakmica. Hajduku je u prošlom kolu prije dvoboja s Rudešom pao snijeg na Poljudu, no sada ga protiv Istre 1961 (17 sati) očekuje sunce. Trener Splićana Željko Kopić nada se pobjedi nad osmom momčadi na prvenstvenoj tablici HNL-a. 


– Moja prva utakmica na klupi Hajduka bila je baš protiv Istre 1961 u gostima, bio je to izuzetno važan susret za nas, ekipa je tada sjajno reagirala, a isto očekujem i sada. Svjestan sam da nas očekuje momčad koja će postaviti čvrst blok i nadati se nekakvoj kontri preko koje nas može ugroziti. U ovakvim utakmicama cilj nam je nametnuti visoki intenzitet od samog početka, to je jedna od stvari na kojima inzistiram i siguran sam da ćemo u tome uspjeti – rekao je trener bijelih.

No neće ni on imati momčad kao prije jer prije desetak dana Franck Zoa Ohandza (26) napustio je Hajduk i preselio se u kineski Shenzhen. Tako je Kamerunac klub s obale za sada ostavio na jednom pravom napadaču – Ahmadu Saidu.

Bit će im to dovoljno jer žuto-zeleni ionako nemaju neku statistiku sa splitskom momčadi. Posljednji put Puljani su na Poljudu slavili 4. svibnja 2014. godine pogotkom Dejana Radonjića, a u pet posljednjih splitskih gostovanja Istrani nisu popravili svoj status. O tome najbolje svjedočiti 16 primljenih i nijedan postignut pogodak. No tko bi ih krivio, klub je u krizi, igrači su često bili bez plaća, a sada još i igraju u gostima, na Poljudu, pred Torcidom... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije