Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na naslovnici Marce

Hajdukov vratar na meti kraljevskog kluba

Kalro Letica
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/8
10.03.2018.
u 08:39

Nadareni 21-godišnji vratar splitske momčadi našao se na naslovnici španjolskog sportskog dnevnika Marce koja tvrdi da je na meti kraljevskog kluba

Hajdukov vratar Karlo Letica zapeo je za oko skautima Reala. Nadareni 21-godišnji vratar splitske momčadi našao se na naslovnici španjolskog sportskog dnevnika Marce koja tvrdi da je na meti kraljevskog kluba.

Španjolcima je tako Letica danas postao glavna priča. Realovo stručno vodstvo vidi Hajdukovog vratara kao zamjenu za trenutačno prvog čuvara mreže kraljevskog kluba Keylora Navasa.

Letica je ovog proljeća na Hajdukovim vratima zamijenio Stipicu te je sjajno branio u derbijima protiv Rijeke i Dinama. Branio je deset utakmica, a u osam nije primio pogodak. Samo je dvaput išao po loptu u mrežu...

Na Transfermarktu trenutačno vrijedi 250 tisuća eura, a njegova će cijena sigurno do kraja sezone još porasti. Karlo Letica u Hajduku ima stipendijski ugovor.

Kalro Letica
1/16

Komentara 8

JU
juma
12:04 10.03.2018.

Ja sam mislio kako su nasi novinari najgori tvorci senzacionalistickih clanaka, ali uz ispriku nasima, moram primijetiti kako su ovi Spanjolski totalno prolupali? Zamjena za Navasa, nakon 10 odigranih utakmica i to u HNL-u??

DA
damyr26
05:27 11.03.2018.

Smješno golmana koji je branio jednu i pol utakmicu u slabašnom HNL u traži Real. Samo se sjetite Delača koji se sad potuca po svjetu

Avatar dzambo
dzambo
21:06 10.03.2018.

Nije moguce ograniciti broj stranaca ALI JE MOGUCE ne kupovati ih vise, a ovo sad sto igra proda ce se il otici bez ostete....I stvoriti jednom jaku ligu ''kak je Bog rekao''...I et ti Europskog prolijeca vrlo brzo....a ove nase neprodavat brze bolje....ili I'm lupiti cijenu 5 puta vise pa ak odu da se zna zasto idu....ovak niti para niti igre...I sta vredi Dinamu sto je proda toliko kad glave pare idu ''zna se'' gdje...I nemogu pobijediti ''redovno'' bilo koji jaci klub iz Europe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije