Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE ZARAŽENIH

Prvi slučajevi korone na SP-u, pozitivni protivnici Hrvatske: 'Teško je izbjeći zarazu'

Jonkoping: Svjetsko rukometno prvenstvo, skupina G, Hrvatska - Egipat
Foto: PIXSELL
1/6
19.01.2023.
u 08:03

IHF nije objavio imena, no poznato je da je riječ o jednom Belgijcu te jednom Egipćaninu. Obje reprezentacije su s Hrvatskom, s tim da smo od Egipćana izgubili na početku natjecanja, a s Belgijom tek trebamo igrati.

Na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj na snazi je strogi protokol zbog COVID-19. IHF testira igrače i pazi da nema zaraženih. Jučer je objavljeno da su dvojica igrača zaražena koronom i poslana u izolaciju, a jedini su pozitivni od 1086 testiranih.

IHF nije objavio imena, no poznato je da se radi o jednom Belgijcu te jednom Egipćaninu. Obje reprezentacije su s Hrvatskom s tim da smo od Egipćana izgubili na početku natjecanja, a s Belgijom tek trebamo igrati.

– Teško je izbjeći zarazu, u hotelu su ljudi bez maski, igrači su doveli obitelji... Sve reprezentacije mogu biti pogođene – rekao je belgijski izbornik Yerime Sylla. Pozitivni igrači moraju biti u izolaciji pet dana.

Hrvatska s Belgijom igra u subotu, no da bismo imali šanse za četvrtfinale, moramo večeras svladati moćnu Dansku.

Komentara 8

TE
Templo
09:51 19.01.2023.

Prosla baba s kolacima! Uzalud vam Pfizer placa za reklamu, cak i 100 godisnjaci vam vise ne vjeruju i ne boje se.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:53 19.01.2023.

Sjetimo se da su i papaje svaka druga bile pozitivne.

AN
AntePortas9
09:00 19.01.2023.

Što se nisu cjepili? Tko im je kriv? Cjepiva ima za 12 milijardi eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije