Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolski euro

Prvi polufinalni par: Srbija izbacila Ruse, a Grčka Španjolce

vaterpolo
Printscreen Dailymotion
18.01.2016.
u 23:04

Hrvatska će svoj četvrtfinalni susret igrati u utorak protiv Mađarske (20.15), a u slučaju pobjede u četvrtak (20.15) će odmjeriti snage u polufinalu s pobjednikom utakmice Crna Gora - Italija

Vaterpolisti Grčke i Srbije prvi su polufinalisti Europskog prvenstva koje se igra u Beogradu, Grci su u četvrtfinalu sa 6-2 nadigrali Španjolce, a potom su domaćini Srbi lako sa 15-5 svladali Ruse.

Grčka i Srbija igrat će međusobno u polufinalu u srijedu (20.15).

Hrvatska će svoj četvrtfinalni susret igrati u utorak protiv Mađarske (20.15), a u slučaju pobjede u četvrtak (20.15) će odmjeriti snage u polufinalu s pobjednikom utakmice Crna Gora - Italija, koji će se također igrati u utorak (18.45 sati).

>>Joković: Neka opet bude drama, samo da pobijedimo

REZULTATI ČETVRTFINALA:

Grčka - Španjolska           6-2

Srbija - Rusija                 15-5

Utorak:

Italija - Crna Gora           (18.45 sati)

HRVATSKA - Mađarska  (20.15 sati)

Komentara 2

NI
Neovisna Istra
10:44 19.01.2016.

Vise bi me bolio poraz od madzara neg srba....Orbanovi mi trgaju zivce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije