Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLJEME

Matej Vidović prekinuo dominaciju Ivice Kostelića i osvojio prvenstvo Hrvatske u slalomu

Matej Vidović
Cro ski
24.03.2015.
u 18:07

Vremenom 1:53.27 Matej je za 23 stotinke bio brži u odnosu na Natka Zrnčića-Dima te za 96 stotinki od Eliasa Kolege na trećem mjestu.

Matej Vidović najbrži u nacionalnoj konkurenciji na muškom slalomu otvorenog prvenstva Hrvatske.

Vremenom 1:53.27 Matej je za 23 stotinke bio brži u odnosu na Natka Zrnčića-Dima te za 96 stotinki od Eliasa Kolege na trećem mjestu. William Vukelić, Jan Klindić i Juraj Jadanec uslijedili su dalje u državnom poretku.

Patrik Cvetojević nije završio drugu vožnju, Istok Rodeš, Luka Krsmanović, Marko Abramović, Dominik Sučec i Fabijan Didak našli su se u povećoj skupini natjecatelja bez završetka prve vožnje. Ivica Kostelić zbog artroskopskog zahvata na koljenu te Filip Zubčić zbog viroze nisu se danas našli na startu utrke.

Pobjeda na utrci u ukupnoj je konkurenciji pripala Jakobu Špiku (SLO), a Matej je na drugoj poziciji imao zaostatak od 34 stotinke za mladim slovenskim natjecateljom.

Elias Kolega danas je napravio svoje nove najbolje FIS točke u slalomu s 19.95, baš kao i William Vukelić s 39.27. Matejeve su današnje točke 13.83, Natkove 15.93.

>> Andrea Komšić osvojila naslov prvakinje Hrvatske u slalomu

Komentara 3

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
18:34 24.03.2015.

To je balkansko prvenstvo na kome mogu adekvatno sujelovati i curice godište između 14 do 16 godina iz skijaških zemalja poput Slovenije, Austrije, Njemačke ili SAD.

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:10 24.03.2015.

Hihihihihihihi..tko govori o skijanju ..Janez!!!!!!!!!!Vi ste najveći luzeri ..hihihihihih...pa jednonogi Kostelić ima više bodova nego svi tvoji smučari zajedno!Hihihihihihihihihi...vi Janezi mnogo ste smešni!!!!Hihihihihihih

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:44 24.03.2015.

EUJanez......bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ......ostaje činjenica da ste u skijanju Druga balkanska liga!Hihihihihihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije