Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski treneri

Prvenstveni porazi Cice Kranjčara i Nenada Bjelice

\'sport...wolfsburg...03.06.2006. wolfsburg, volkswagen arena, hrvatska nogometna reprezentacija, pripremna utakmica sa poljskom prije sp u njemackoj, izbornik zlatko cico kranjcar,  foto: goran stanz
Goran Stanzl/PIXSELL
18.08.2012.
u 23:51

Bivši Dinamov trener Zvonimir Soldo spominje se kao kandidat za sportskog direktora Sturma iz Graza

Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar prvi put je poražen u 5. kolu iranskoga prvenstva. Cicin Sepahan, inače prvak Irana, izgubio je doma od Saipe 0:2, ali sa 10 bodova još uvijek dijeli prvo mjesto.

U austrijskom prvenstvu Nenad Bjelica poražen je s Wolfsbegerom kod kuće 0:1 od Mattersburga. Bjeličina momčad trenutačno je na osmom mjestu u austrijskoj ligi od 10 klubova. Ima tri boda iz pet utakmica.

Usput, bivši Dinamov trener Zvonimir Soldo spominje se kao kandidat za sportskog direktora Sturma iz Graza, u kojemu igra bivši hrvatski mladi reprezentativac Darko Bodul.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije