Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Slaven Belupo i 11. put u 12 susreta bolji od Osijeka!

Slaven Belupo - Lokomotiva
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
09.08.2015.
u 22:46

Bilo je 3:0 za farmaceute, a zabili su Paracki, Lukić (ag) i Delić

Slaven Belupo se u petom kolu Prve HNL još jednom pokazao kao bolja momčad od Osijeka i uvjerljivo slavio sa 3:0 te time stigao do vrijedna tri boda, kojima dolaze do petog mjesta na prvenstvenoj ljestvici.

Upravo su "preskočili" Osijek ovom pobjedom, koji je sad ostao na pet bodova iz isto toliko susreta, a ono za čime posebno može žaliti i biti zabrinut svaki igrač, ako i trener Dražen Besek, jest činjenica da su od 2007. godine u Koprivnici 11 puta gubili i samo jednom remizirali!

No ono što treba brinuti jest da su "nestali" s travnjaka nakon 15 minuta susreta. Imali su u 14. minuti priliku nakon opasnog ubačaja Matasa, kad je vratar domaćih Rozman nespretno reagirao i umalo koštao Slaven pogotka. Nakon toga ništa, preuzela je momčad Željka Kopića.

Prijetili su Ejupi, Purić i Paracki, koji je zabio za 1:0 u 35. minuti nakon odličnog ubačaja Savića. Raspao se Osijek u potpunosti nakon toga i samo ih je sreća spasila u 41. minuti, kad je Ejupi odlično pucao i pogodio vanjski dio mreže. Nadao se Besek da će na odmoru nešto promijeniti, ali bilo je samo gore.

Odmah u 51. minuti Mandić je oštro startao na Purića i dobio izravni crveni karton, što je bila prilika koju domaći nisu mogli propustiti. U 69. je Lukić zabio autogol nakon "flipera" u kaznenom prostoru i sve je bilo gotovo. Još je u 84. minuti nakon pogreške vratara Mikulića zabio Delić i to je bio kraj priče.

>> U utakmici punoj preokreta Rijeka i Slaven odigrali 3:3

Komentara 1

GM
Gusta magla
12:14 10.08.2015.

Ove se godine nijedan od takozvanih malih klubova netreba brinuti oko ispadanja iz lige.....Hajduk je vec rezervirao posljednje mjesto na tablici samo je pitanje trenutka kad ce ga pobovno zauzeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije