Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Đorđević

Proslavljeni Srbin nakon toliko godina otkrio zašto je htio prebiti Dražena usred Zagreba!

Dražen Petrović i Aleksandar Đorđević
Foto: NordPhoto/Pixsell/Screenshot
26.08.2019.
u 12:15

Đorđević nakon sukoba s Draženomk nije bio pozivan u reprezentaciju

Aleksandar Đorđević, čuveni srpski nekadašnji košarkaš koji danas služi na mjestu izbornika, dao je povodom proslave 52. rođendana intervju za tamošnje medije tijekom kojeg se prisjetio sukoba s Draženom Petrovićem i njegovim bratom Aleksandrom.

Javnost je do danas znala samo da je između njih došlo do incidenta, međutim, ne i detalje. Odvilo se to nakon pripremne utakmice između Cibone i Partizana u Zagrebu:

- Nisu njih dvojica mene tukli, ja sam pokušao istući njih! Izgubili smo tu utakmicu poslije dva produžetka, a Dražen je ispao u jednom od tih produžetaka zbog pet osobnih grešaka.

Poslije utakmice mi se unio u lice i rekao: "A ti, mali, zapamtit ćeš kad ćeš igrati u reprezentaciji. Nikad više! - okrenuo se i otišao, a ja sam krenuo za njim, psovao ga, vrijeđao. Svi su me držali - prepričao je svoju verziju tog događaja Đorđević i dodao:

- I od tada stvarno nisam bio u reprezentaciji. Je li bilo zbog toga ili nečeg drugoga, ne znam, ali tako se to odvilo. Je li to bilo stoga što smo se mi, tada klinci, usudili napasti moćnu Cibonu u to vrijeme, njega na toj poziciji, njegova brata, nemam pojma, ali to je istina - zaključio je Đorđević uz priznanje da je bio silno ljutit što ga tadašnji izbornik Jugoslavije Dudo Ivković nije pozbvao među 16 košarkaša za Europsko prvenstvo 1989. godine.

Komentara 43

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:05 26.08.2019.

Pa to smo pročitali prije godinu dana. Stara stvar.

DE
desperadikus
15:39 26.08.2019.

on ubode onu tricu u zadnjoj sekundi i od tada Hrvatska obitava na marginama svijetske kosarke

Avatar Zzzz
Zzzz
14:23 26.08.2019.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije