Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAJ PUT JE GOTOVO

Prosinečki više nije trener Kayserispora!

Robert Prosinečki
Foto: Boris Ščitar
1/2
31.12.2013.
u 15:06

Žuti se zbog loših rezultata razišao s vodstvom kluba, a ugovor je sporazumno raskinut.

Robert Prosinečki više nije trener turskoga Kayserispora! Žuti se zbog loših rezultata razišao s vodstvom kluba, a ugovor je sporazumno raskinut, stoji na službenoj stanici Kayserija.

Prosinečki je u Kayserisporu bio gotovo godinu i pol dana. Klub je s njim u prošloj sezoni nizao sjajne rezultate i na kraju završio na petom mjestu turskog prvenstva.

No, ove im sezone ide katastrofalno zbog čega je Prosinečki nedavno već bio ponudio ostavku, što je klub odbio. No, kako nije došlo do pomaka u igri, obje strane odlučile su da je najbolje rješenje raskid ugovora.

Podsjetimo, Kayserispor je nakon 17 odigranih kola na pretposljednjem mjestu lige sa samo dvije pobjede.

>> Prosinečki primio 'peticu' od Fenera: "A što reći?"

Komentara 6

RE
renda
15:46 31.12.2013.

Fakat je heben trener!

AN
ANM
16:16 31.12.2013.

Eeeeee kad bi ova vlada imala promil savjesti Žutog! Al moral vlade i predcednika je ... ma znate i sami !

Avatar billybull
billybull
20:19 31.12.2013.

"zuti" se nije razisao, nego je, bas kao I u beogradu, izbacen nakon katastrofalnih rezultata koje je momcad "postigla" pod njegovim katastrofalnim vodstvom...bilic, cujem, nema tih problema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije