Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA MARCA

Propao dugo očekivani Modrićev povratak u Dinamo? Otkriven je Lukin plan za nastavak karijere

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
24.04.2024.
u 08:16

Luka Modrić je ove sezone odradio 38 utakmica za kraljevski klub te skupio ukupno 1860 minuta.

Hrvatski kapetan Luka Modrić ima ugovor s madridskim Realom do srpnja ove godine i još uvijek nije poznato gdje će naš nogometni genijalac nastaviti karijeru. Španjolske novine Marca, inače bliske Realu, tvrde da Modrić želi i dalje ostati na Santiago Bernabeu usprkos ponudama Dinama, Saudijaca te iz MLS-a, odnosno slovenskog Celja.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u Zagrebu

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/17

- Modrić želi ostati u Realu još jednu sezonu i svojim nogometom se buni protiv onih koji pretpostavljaju da će 30. lipnja napustiti klub. Njegovi nastupi protiv Manchester Cityja i Barcelone pokazuju da je daleko od mirovine unatoč godinama koje ima. Iz utakmice u utakmicu pokazuje da je jedinstven igrač. Gotovo svi u klubu su njegov odlazak uzeli zdravo za gotovo, ali njegove igre i želja za ostankom ne isključuju nijedan scenarij. Modrić je najbolja desetka u povijesti Reala, no još nije razgovarao s čelnicima kluba o produljenju - otkrivaju Španjolci. 

VEZANI ČLANCI:

- On je bio Ancelottijevo iznenađenje u prvih 11 i bio je izvanredan. Kao kapetan, nogometni i duhovni vođa vodio je momčad do pobjede. Odigrao je cijelu utakmicu bez ikakvih znakova slabosti. Ancelotti ga je ostavio do kraja na terenu, a prije njega je mijenjao Kroosa, Viniciusa i Rodryga - nadodaje Marca. 

Luka je ove sezone odradio 38 utakmica za kraljevski klub te skupio ukupno 1860 minuta. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar barba_arba
barba_arba
10:21 24.04.2024.

Propao dugo očekivani Modrićev povratak u Dinamo! Otkriven je Lukin plan za nastavak karijere: ” ja san Dalmatinac, a ne prodana koža i ako se ikad vratin u Hrvatsku, onda u NK Hajduk. O tome san sanja ka malo dite i ako dragi Bog i Majka Božija daju, će mi se i ta želja ispuniti. Jer Hajduk je ono što najviše volin, Dva, tri đira priko rive, još kad malo puše jugo, Zalud zlato cilog svita, kada srce neće drugo. Ili kiša, ili sunce, ili vitar sa levanta, Opija me neka snaga, ta lipota svog me smanta. Zadar je u srcu mome, Zadar je u mojoj duši, progovori pismo moja, kad se rič u grlu guši. Zadar je u srcu mome, Zadar je u mome tilu, radost si mi grade dao, a ja tebi mladost cilu. I svaki dan kad pogledan u špiglo, sam sebi velin ” Luka, vrime je”

MI
mikimouse12
08:51 24.04.2024.

kak je propal ako ga nije ni bilo?

5A
5_ak
08:48 24.04.2024.

Zasto niste objavili da osim Celja Luma ima na stolu i ponudu Bregalnice Stip

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije