Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA S IZBORNIKOM

Procurili detalji: Messi je nakon poraza od Hrvatske predvodio pobunu u svlačionici!

Jorge Sampaoli i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.07.2018.
u 17:05

Messi i Javier Mascherano predvodili su igrače i na sastanak pozvali tadašnjeg izbornika Jorgea Sampaolija te njegove pomoćnike te mu poručili da mu više ne vjeruju.

Procurili su detalji iz argentinske svlačionice koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji razočarala i ispala u osmini finala od Francuske.

Argentinci su najteži poraz doživjeli od Hrvatske koja je slavila s 3:0 u drugom kolu, a nakon te utakmice došlo je do pobune koju je predvodio Lionel Messi.

Messi i Javier Mascherano predvodili su igrače i na sastanak pozvali tadašnjeg izbornika Jorgea Sampaolija te njegove pomoćnike te mu poručili da mu više ne vjeruju. Sve to otkriva novinar TyC Sportsa i lista Ole, Ariel Senosiain u svojoj knjizi.

>> Pogledajte kako je bilo na dočeku vatrenih u Splitu

- Ne razumijemo te i više ti ne vjerujemo. Želimo da se i nas pita - rekli su igrači Sampaoliju.

- O čemu - upitao ih je Sampaoli, a igrači su mu odgovorili "svemu".

- Znači, vi ćete slagati momčad, voditi treninge i ostalo? - upitao ih je Sampaoli na što je Messi izgubio živce:

- Deset puta si me pitao koje igrače želim u sastavu i nikad ti nisam rekao ni jedno ime. Reci ispred svih, jesam li ti ikada rekao jedno ime?

>> Pogledajte najavu za ekskluzivni razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem

Kamere su u idućoj utakmici s Nigerijom, koju je Argentina morala dobiti za prolazak dalje, uhvatile Sampaolija kako pita Messija koga želi da uvede u igru.

Jorge Sampaoli i Lionel Messi
1/10

Komentara 6

DH
dalibor.hren
19:50 20.07.2018.

A kaj su napravili (baš me boli) Japanci, Svrbi i Španjolci...?

DU
Deleted user
17:36 20.07.2018.

I u slovenskoj nije niš bolje dok su igrali bosanci sve je bilo dobro onda su maknuli Samira Hamdanoviča i stavili fantje Jana Oblaka pa su doma uz tv 🇸🇮⚽🇧🇦

PR
prajdali100
18:17 20.07.2018.

Da skratim ! Ipak , i pored svega, Messi nikad neće biti u rangu sa Maradonom !!! Mali zeleni je božanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije