Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kraju isključen

Procurila snimka: Bijesni Ramos napao i urlao na Modrića

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/2
23.08.2017.
u 12:58

Sve je započelo kada je Dani Carvajal ležao na travnjaku, a domaći igrači nisu izbacili loptu izvan igrališta.

Španjolski prvak Real Madrid proteklog je vikenda na startu nove sezone u gostima pobijedio Deportivo s 3:0 i tako na najbolji način krenuo u obranu naslova.

Slavlje je malo zasjenio crveni karton Sergija Ramosa koji je u sudačkoj nadoknadi dobio žuti karton. A prvi je dobio u 53. minuti nakon kaosa na travnjaku.

Luka Modrić
1/15

Sve je započelo kada je Dani Carvajal ležao na travnjaku, a domaći igrači nisu izbacili loptu izvan igrališta. Zbog toga se Ramos htio osvetiti kada se trebala pružiti pomoć domaćem napadaču Zakariji Bakkaliju. Iako mu je Zidane rekao da izbaci loptu, on se oglušio i nastavio igrati, a kad je lopta došla do Modrića, on je postupio po fair-playu i izbacio loptu. Tada je Ramos izgubio živce, počeo se svađati sa svima, naguravati protivničke igrače, a ni Luki nije ostao dužan.

 

Vikao je na hrvatskog reprezentativca, objašnjavao mu, a Luka nije znao što bi sa sobom.

Bilo je prilično burno, ali ne treba sumnjati da će dvojac brzo izgladiti situaciju, ipak su oni veliki prijatelji. Ramos je prošle godine čak i ljetovao kod Luke te su zajedno razgledavali ljepote Jadrana.

Komentara 24

PA
Paket
13:12 23.08.2017.

Modrić se sigurno ovog već ne sjeća :)

DU
Deleted user
13:12 23.08.2017.

cijelu utakmicu Ramos je bio nervozan i tražio crveni karton, na kraju mu se sudac smilovao i isključio ga

Avatar tituš
tituš
13:04 23.08.2017.

Može on vikati, no on našem omalenom Luki nije niti do koljena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije