Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte rapsodiju

Real odigrao akciju kakva nije viđena 11 godina, Modrić bio ključni čovjek!

Foto: Reuters
1/8
21.08.2017.
u 09:10

Real zaista izgleda zastrašujuće i glavni je favorit za obranu naslova, Zidane je stvorio moćan stroj.

Nogometaši Reala sjajno su ušli u novu sezonu! Nakon što su protiv Manchester Uniteda osvojili europski Superkup te protiv Barcelone španjolski, sinoć su pobjedom otvorili i Primeru.

Branitelj naslova slavio je u gostima protiv Deportiva s 3:0, a u strijelce su se upisali Bale, Casemiro i Kroos.

A gledatelji te utakmice u 27. minuti vidjeli su nešto što se ne događa često. Naime, u akciji koju je Casemiro završio pogotkom odigrana su čak 44 dodavanja! Tako je srušen rekord Valencije iz sezone 2005./2006. kada je akcija koja je prethodila golu imala ukupno 38 dodavanja.

Jučerašnja akcije trajala je čak 107 sekundi, a ključni ljudi, osim naravno strijelca, bili su Modrić i Isco koji su svaki po osam puta dotaknuli loptu.

Real zaista izgleda zastrašujuće i glavni je favorit za obranu naslova, Zidane je stvorio moćan stroj.

Luka Modrić odradio je čitavu utakmicu i dobio žuti karton zbog prekršaja, dok Mateo Kovačić nije konkurirao zbog ozljede.

Komentara 44

DU
Deleted user
10:50 21.08.2017.

svaki modrićev dodir s loptom jedan ugriz za srce mnogima..bravo kapetane.. motor najboljeg kluba na svijetu

PR
prajdali100
11:20 21.08.2017.

Bice čudo ako Real ponovno ne bude europski prvak.Oni su trenutno prica za sebe.

Avatar siva_sova
siva_sova
10:34 21.08.2017.

malo previše uzmate stvari zdravo za gotovo, modrić ima najveći otpor prema presingu na svijetu nemoguće mu je uzeti loptu, dok modrić primi loptu lopta je zaljepljena za nogu i nikome ne pada na pamet da uđe u njega jer će ga modrić zaobići i stvoriti višak, da je na njegovome mjestu neki malo lošiji igrač ne bi sve izgledalo tako jednostavno kao sad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije