Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci tvrde:

Kovačić ima dogovor s velikanom i odlazi iz Reala: 'Sve je moguće!'

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
22.08.2017.
u 17:12

Velikan je ozbiljno zainteresiran za Hrvata i navodno već imaju usmeni dogovor

Mateo Kovačić oduševio je na početku nove sezone i u dvije utakmice protiv Barcelone pokazao svu raskoš svog talenta. Hrvatski nogometaš učinio je Lionela Messija gotovo nevidljivim, zbog čega je na sebe privukao još veći interes europskih velikana.

Prije svega u redu stoje Liverpool i Juventus te čekaju rasplet situacije. Španjolski mediji danas pišu kako je Kova nezadovoljan minutažom u Realu i prežestokom konkurencijom pa da razmišlja o promjeni sredine. Klubovi koji ga žele nude mu mjesto prvotimca, čak i igrača oko koje će se slagati momčad.

Diario gol tako piše, a sve relevantni engleski mediji prenose, da je Jurgen Klopp postigao usmeni dogovor s Kovačićem i da bi Liverpool mogao realizirati taj transfer. Navodi se da će Coutinho otići u Barcu, a Hrvat na Anfield.

Mateo Kovačić
1/1

Kada bi Real napravio takav potez, to bi djelovalo kao ludost jer Kovačić je još mlad, pred njim su najbolje godine, a talent koji je pokazao daje naslutiti da bi mogao biti ključni igrač kraljevskog kluba u sljedećih deset godina. Zbog toga je teško vjerovati da bi se odrekli takvog dijamanta, ali Zidaneova rečenica s konferencije ipak je probudila sumnju. Naime, novinari su ga pitali o mogućnosti odlaska nekoliko igrača, a on je rekao:

- Zadovoljan sam s momčadi, svi igrači mi se sviđaju i volio bih da ostanu. Međutim, do 31. kolovoza ima dosta vremena i sve je moguće, rekao je Zidane.

U engleskim i španjolskim medijima ne navodi se koliko bi redsi platili, ali sigurno je da Real ne bi tražio malo. Primjerice, As je prije nekoliko dana pisao da je Juventus ponudio 75 milijuna eura za Kovačića, a madridski klub to je glatko odbio. Dakle, ako bi ga kojim slučajem i prodao, kupca bi 'izuo iz cipela'...

Komentara 10

DU
Deleted user
18:41 22.08.2017.

Kova im je gotov proizvod., uštiman u igru reala, čemu riskirati. Osim ako ih netko ne izuje iz cipela.

RO
rokoxy1
17:19 22.08.2017.

Igraci su postali skupi , sta ces prodavat neznas koliko ti treba za novog uvijek vise

PR
prajdali100
19:21 22.08.2017.

Ako puste Kovu stvarno nisu normalni.Ali, eto ih tamo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije