Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U užem izboru

Priznanje! Ivan Rakitić nakon SP-a mogao bi dobiti novu ulogu u Barceloni

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
14.06.2018.
u 12:21

Ivan Rakitić među onim je igračima od kojih bi netko sljedeće sezone mogao ponijeti Barceloninu kapetansku vrpcu koju je donedavno nosio Andrés Iniesta

Ivan Rakitić, uz Luku Modrića, bit će kreator hrvatske igre na SP-u koji danas počinje u Rusiji. Vatreni prvu utakmicu igraju u subotu protiv Nigerije. Barcelonin vezni igrač dobio je sjajnu vijest iz svog kluba.

Naime, sportski dnevnik El Mundo Deportivo piše kako je Ivan Rakitić jedan od igrača koji bi sljedeće sezone mogao ponijeti Barceloninu kapetansku vrpcu koju je donedavno nosio Andrés Iniesta.

Hrvatski reprezentativac bio je standardni igrač kod trenera Ernesta Valverdea u momčadi koja je osvojila španjolsku ligu i Kup kralja. Poslije SP-a 30-godišnji Hrvat mogao bi u momčadi dobiti važnu ulogu.

Uz Messija, Busquetsa i Piquea, upravo bi Rakitić trebao preuzeti ulogu dokapetana. Ivan je prije dolaska na Nou Camp bio kapetan u Sevilli. Rakitić je bio prvi kapetan stranac u Sevilli nakon Maradone 1993. godine.

Ivan Rakitić
1/15

Komentara 3

MA
Maxim007
12:53 14.06.2018.

Kapetan Raketa

DU
Deleted user
15:47 14.06.2018.

Tiho i bez pompe čovjek gradi karijeru koje bi se postidila i neka puno zvučnija imena. Cijenim njego stil... šuti i radi i kad je dobar i kad nije. Zato mu se vraća i vraćat će mu se još dugo akoBogda.

LU
lukathereem
20:29 14.06.2018.

Rođeni pobjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije