Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Francuska još jednom posrnula, ovaj put su ih pobijedili Albanci

Francuska
Reuters/PIXSELL
13.06.2015.
u 21:22

Francuska, domaćin sljedećeg Europskog prvenstva, igrala je praktički u najjačem sastavu, ali poraženi su 0:1

Nakon pobjede protiv Portugala, nogometaši Albanije došli su i do drugog velikog "skalpa", doduše u prijateljskoj utakmici. Albanci su u Tirani s 1:0 pobijedili Francusku sjajnim golom Ergysa Kacea iz slobodnog udarca. Igrač PAOK-a, momčadi koju bi uskoro trebao preuzeti Igor Tudor, zabio je jedini pogotak na utakmici u 43. minuti.

U 80. minuti zamijenio ga je napadač Rijeke Bekim Balaj. Bivši nogometaš Splita, albanski napadač Sokol Cikalleshi igrao je do 88. minute.

Francuska, domaćin sljedećeg Europskog prvenstva, igrala je praktički u najjačem sastavu, no ni drugi put u nešto više od pola godine nije uspjela pobijediti Albaniju. U studenom prošle godine bilo je 1:1 u Loirentu. Albanija je u euro-kvalifikacijama u skupni I, u kojoj je pet momčadi. Sljedeću utakmicu igra 4. rujna protiv Danske u gostima.

>> Poljska slomila Gruziju, Ronaldo 'sam' pobijedio tvrde Armence

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije