Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Bih i Srbiji sve prate

Presuda Mamiću odjeknula regijom: 'Potres u Hrvatskoj! Sud bez milosti!'

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
06.06.2018.
u 14:40

"Mamić ide u zatvor, oduzeti mu stan, Bentley i šume", piše Mondo.rs.

Zdravko Mamić, savjetnik Dinama, često je znao govoriti o tome kako njegova popularnost prelazi granice Republike Hrvatske, a to se najbolje vidi po tome što je vijest o tome da je osuđen na šest i pol godina odjeknula regijom, posebno u BiH i Srbiji. Osim što je to objavljeno pod rubrikama crne kronike mnogih portala, vijest su prenijele i sportske stranice.

Pa tako Sport.ba donosi naslov: "Sud u Osijeku bez imalo milosti: Mamić je kriv, ukupno 6 i pol godina robije!"

Vijest su prenijeli i Avaz, Klix.ba, Sport.sport.ba i mnogi drugi mediji u BiH.

Zdravko Mamić
1/15

Vijest je prilično snažno odjeknula i u Srbiji.

Blic u naslovu piše kako je riječ o "strašnoj presudi", dok B92 donosi naslov: "Mamiću šest i pol godina zatvora, on se sklonio u BiH".

"Potres u Hrvatskoj! Mamiću šest i pol godina zatvora, mora vratiti dva stana i automobile", naslov je na Alo.rs, dok Mondo piše: "Mamić ide u zatvor, oduzeti mu stan, Bentley i šume".

Komentara 60

DU
Deleted user
15:18 06.06.2018.

Hrvatska sada pripada EU regiji pa me više zanima šta će reći Nijemci ili Talijani, naprimjer. Koliko mi je poznato oni o tome tek pišu kad su sigurni da će presuda biti i pravomoćna. Regija koju spominje VL ne postoji više

PR
prajdali100
14:57 06.06.2018.

Tko je pisao presudu ? Cvitan? Jovanović? Bajić ?? Da se razumijemo, Mamić je lopina kakve nadaleko nema ali ovo je napakovano vidi se iz aviona." Pravna država" na hrvatski način.Što se ne reagira na teški govor mržnje Nenada Stazića usred hrvatskog Sabora.Što je pizde ne smijete !

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:56 06.06.2018.

Ko da su AL CAPONEA osudili a deseci mafijoza koji su zamračili milijarde su isti oni koje ovi koje su Mamića presudili ove štite i u talu su s njima! Mamiću razotkrij ih!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije