Naslovnica Sport reprezentacija

Preokret! Hrvatska i Kosovo igraju danas u 14:30!

Odlučeno je tako nakon što su predstavnici obje momčadi, delegati i suci obišli travnjak i utvrdili da je u boljem stanju nego sinoć
03. rujna 2017. u 10:19 44 komentara 17200 prikaza
Hrvatska - Kosovo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prekinuta Hrvatska - Kosovo nastavit će se danas od 14.30 sati na maksimirskom stadionu, odlučeno je nakon što su predstavnici obje momčadi, delegati i suci obišli travnjak i utvrdili da je u boljem stanju nego sinoć.

HRVATSKI KAPETAN Strahovalo se kako će publika dočekati Modrića, a dogodilo se ono najlogičnije

Pravilnik Fife kaže da se utakmica obvezno mora nastaviti unutar 24 sata ako uvjeti na terenu to dozvoljavaju. Osim toga, bio je i veliki problem pronaći novi termin za odigravanje susreta pa je na kraju pronađeno kompromisno rješenje između Fife, dva saveza i uz znanje Uefe.

Prema Fifinim pravilima, utakmica na Maksimiru nastavit će se od 21. minute kada je prekinuta. Na terenu i klupama moraju biti isti igrači. Podsjećamo, Fifa je jučer objavila da će se susret nastaviti danas, no Uefa i HNS su tvrdili suprotno.

Hrvatska - Kosovo
1 / 19
Hrvatska i Kosovo odigrali su 20 minuta utakmica, a onda je uslijedio prekid.

Sigurno je i da će nogometaše dočekati loš teren, bez obzira sav trud koji je uložen kako bi se doveo u pristojno stanje.

HNS je objavio da će navijači na Maksimir moći ući s ulaznicama za jučerašnju utakmicu i neće biti prodaje novih ulaznica. Navijači koji ne žele iskoristiti kartu za utakmicu moći će dobiti povrat novca. Stadion se otvara u 13 sati.

Hrvatska - Kosovo FIFINA PRAVILA Znate li hoće li se utakmica igrati od početka ili od 21. minute? Hrvatska - Kosovo MAKSIMIRSKO RUGLO Svi pokisli na groznom stadionu, ali državu baš boli briga! KAPETAN I IZBORNIK Evo što Modrić i Čačić misle o prekidu utakmice na Maksimiru

VIP izdvaja za Vas

  • ilijan:

    Ajmo Hrvatska! U boj u boj za narod svoj! Vidimo se!

  • kupatilo:

    U Rijeci je isto nemilice lijevalo a u Splitu bi navijaci(huligani) napravili prekid pa bi bilo jos i gore.Ovako je odlucilo nebo i bog a ne Ostoic i njegovi puleni.

  • acatrojka:

    gospodine Gospar,Hrvatska igra sa Turskom u utorak a ne sutra!!!!